Nastavljive lisice za gležnje...
Nastavljive lisice za gležnje...
Nastavljive lisice za gležnje...

Nastavljive lisice za gležnje Coquette Chick Desire

D-229275
Rok dobave: 4 - 12 dni
38,90 €
Z DDV

Nastavljive lisice narejene iz veganskega usnja. Seksi, učinkovite in udobne. Klasičen pripomoček za vaše sexy igre. Tudi za začetnike

100% secure payments
 

Veganske usnjene lisice s kovino brez niklja! Vklenite svojega ljubimca s temi seksi, učinkovitimi in udobnimi lisicami. Klasičen pripomoček za vaše bondage igre.

Te lisice so elegantne in estetske, hkrati pa so absolutno učinkovite. Dvoslojne in zaključene s kovinsko zaponko. Podložena notranjost zagotavlja, da bodo ostali udobni ne glede na to, koliko vlečete ali kako dolgo se igrata.

Union namesto klasičnih kovinskih verig je dodatek za vlečenje ali držanje vašega ljubimca, veljajo za zapestja ali gležnje, različne možnosti za vašo BDSM igro.

Popolne so za izkušene in tudi za začetnike.

Sestava; Neopren, kovina brez niklja in vegansko usnje.

100% nastavljive.

Kolekcija COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY je popolna za BDSM, kakovost in odpornost, primerna za vsako igro!

Uporabite te lisice skupaj z drugimi dodatki iz kolekcije COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY

Uporabite ta dodatek samostojno ali z drugimi BDSM izdelki

Sadomazohizem temelji na več kot le občutku užitka skozi bolečino. Zanj je značilno prevzemanje vlog dominantnega in podrejenega. Reprezentacija teh vlog pri ne-sadomazohističnih parih, v okviru njihove erotične igre in brez skrajnosti, je lahko spodbudna. Seveda pojasnjuje, da mora biti to vedno praksa, s katero se strinjata in želita oba člana. "Če te prakse ne povzročajo nelagodja pri osebi ali njenem partnerju in so dovoljene, jih ne moremo šteti za nezdrave ali patološke. S&M ne povzroča težav pri zdravih ljudeh." Edina stvar, ki jo morajo spoštovati, je postavitev zelo jasnih meja glede tega, kaj je dovoljeno in kaj ne, ter nek signal, da vedo, kje se ustaviti.

 

 

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.