Vse pošiljke so poslane v nevtralni embalaži, ki v ničemer ne izdaja vsebine paketa ali imena trgovine.

Naročeno blago bo zapakirano v standardno kartonsko embalažo brez kakršnihkoli oznak spletne trgovine. Kot pošiljatelj je navedeno naše podjetje Oblikovanje vizualnih komunikacij Greta Avsec s.p. 
Izdelki naročeni v spletni trgovini www.zaodrasle.si bodo odpremljeni v najkrajšem možnem času. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, Vas o tem obvestimo na Vaš elektronski naslov oz. po telefonu in se dogovorimo o dostavi naročenega izdelka. 


Našim strankam nudimo tri načine dostave preko Pošte Slovenije:  

Poštna dostava: Pošiljko pošljemo preko Pošte Slovenije priporočeno na vaš izbrani naslov. V primeru, da vas ni doma, vam poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji poštni poslovalnici prevzamete in plačate paket. 

Poštno ležeče:

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na poslovalnice Pošte Slovenije. Prejemnik si izbere katerokoli slovensko poslovalnico, vendar je potrebno napisati točno številko poštne poslovalnice (1000 Ljubljana NI dovolj). Namesto naslova (ulica, cesta in hišna številka) se na pošiljko izpiše Poštno ležeče. Tako kot pri pošiljanju na dom, je čas potovanja pošiljke do 3 dni (običajno 1 delovni dan). Prejemnik pošiljke tako na dom ne dobi NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke stranka prejme po elektronski pošti oz. po SMS sporočilu. Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni.

Primer naslova:
Janez Novak
Poštno ležeče
1103 Ljubljana

Dostava na samopostrežni paketomat:

Zaenkrat je možna samo pri že plačanih naročilih (bančno nakazilo, kartice ali PayPal)

Prednosti:
Popolna diskretnost: ni pomembno, kaj naročate, pošiljate. Kodo za dostop prejme le naslovnik
Dostopnost 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez vrst in gneče lahko prevzamete svoj paket 
Varnost: unikatna koda za odpiranje predala
Obveščenost: obveščanje s SMS-i in e-sporočil

Vam najbližji paketomat poiščite na: lokacije paketomatov

Kot naslov za dostavo vzpišite lokacijo izbranega paketomata in obvezno napišite vašo mobilno številko

Primer naslova:
Janez Vzorec
PS Paketomat
Partizanska 54 (lokacija paketomata) 
2702 Maribor

Ko vaš paket prispe v izbrani paketomat, ga lahko prevzamete izjemno hitro in enostavno: vpišete številko vašega mobilnega telefona in unikatni PIN, ki ste ga prejeli s SMS-om oz. z e-obvestilom. Če uporabljate pametni telefon, pa je prevzem paketa še preprostejši, saj prejmete tudi unikatno QR-kodo, ki jo skenirate in odprete predal z vašim paketom. Paket lahko v paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na najbližji pošti še pet dni. Svojemu paketu lahko sledite na vsakem koraku s pomočjo SMS-ov in e-obvestil, ki jih boste prejeli.

Več o paketomatih na: www.pspaketomat.si


Strošek Dostave:


Za vsa naročila nad 50 eur poštnino plačamo mi.
Pri plačilu s karticami Visa, Mastercard in Maestro je cena dostave 2,50 eur Pri naročilih nad 50 eur tega stroška ni saj poštnino plačamo mi.
Pri plačilu po povzetju in plačilu preko payPala je strošek dostave 3,90 eur - za naročila do 50 eur.

Pošta Slovenije vam pri plačilu po povzetju, po svojem veljavnem ceniku zaračuna še plačilo posebne položnice (kot bi jo plačali pri bančnem okencu). Ta znesek trenutno znaša 1,05 EUR za plačila do vrednosti 98 EUR, nad to vrednostjo je provizija Pošte 1,07 % zneska odkupa. Nad vrednostjo paketa 501 € pa znaša provizija Pošte Slovenije 5,36 € + 0,30% od vrednosti. Ta provizija gre k Pošti Slovenije in ni v nikakršni zvezi z našo spletno trgovino, saj gre za njihove stroške - položnica. Pri plačilu po predračunu se temu strošku izognete. 

Dodatne storitve Pošte: 

Dodatne storitve pošte npr. Osebna vročitev, naknadna menjava naslova... se plačajo dodatno po ceniku Pošte Slovenije. Če želite dodatno storitev napišite to v okenček ob zaključku naročila.

Osebni prevzem

Artikle iz spletnega naročila boste lahko osebno prevzeli na naslovu cesta 24. junija 23 Ljubljana Črnuče, po prejetju e-obvestila, da je naročilo pripravljeno na prevzem. V kolikor naročilo ni bilo predhodno plačano z bančnim nakazilom, karticami ali PayPalom, lahko kupnino plačate ob prevzemu z gotovino.

Vse dodatne informacije glede dostave ali prevzema dobite na 070 228 121 ali na prodaja@zaodrasle.si

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...