Rokavčki in nastavki za penis

Viracijska kletka za penis Fantasy X-tensions Viracijska kletka za penis Fantasy X-tensions 2
Rok dobave: več kot 12 dni
Erotične igračke

Vibracijska kletka za penis Fantasy X-tensions

PD4132-20
39,90 €
Enostaven, učinkovit ojačevalec erekcije. Izboljša velikost in vzdržljivost penisa, hkrati z intenzivnimi vibracijami pomaga partnerki doseči hitrejši orgazem.
Penis rokavček - erekcijski obroček Sweet Cage Penis rokavček - erekcijski obroček Sweet Cage 2
Rok dobave: 4 - 12 dni
19,90 €
Nastavek nudi ženski neizmerno stimulacijo ter moškemu omogoča daljšo erekcijo. Poveča obseg in dolžino penisa ter obenem deluje kot erekcijski obroček.
Penis rokavček Realistic Penis rokavček Realistic 2
Rok dobave: 4 - 8 dni
Erotične igračke

Stimulacijski penis rokavček Realistic

D57-149023LL
6,90 €
Nastavek za večjo stimulacijo in podaljšan užitek obeh. Penis podaljša, poširi in naredi manj občutljivega, izbokline pa nudijo še večjo stimulacijo partnerke.
Erekcijski obročki dr. Joel Triple Master Smooth Penis Ring Erekcijski obročki dr. Joel Triple Master Smooth Penis Ring 2
Rok dobave: 4 - 12 dni
10,90 €
Povečajte svoj užitek z varuhom erekcije iz 3 mehkih in prožnih obročev in super elastične podpore za mošnjo, ki ohranja in podaljša vaše orgazmično zadovoljstvo.
Penis nastavek Calex Ultimate stroker bead Penis nastavek Calex Ultimate stroker bead 2
7-10 dni
Erotične igračke

Penis nastavek Calex Ultimate stroker bead

D-223950
5,90 €
Obroček iz 5-ih nizov stimulacijskih biserov, ki bodo vam in vaši ljubimki ob vsakem prodiranju nudili nežno masažo. Omogoča zakasnitev ejakulacije, ohranja erekcijo in podaljša čas spolnega odnosa.
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov

Rokavčki in nastavki za penis nudijo partnerki večjo stimulacijo saj penis podaljšajo in poširijo. Običajno so prekriti z raznimi izboklinami, ki še dodatno stimulirajo vaginalne stene in posredno tudi klitoris. Izdelani so iz zelo raztegljivega materiala, da se prilagodijo na različne velikosti. Nataknejo se na penis kot kondom in užitki se lahko pričnejo.
Oživite svoje spolno življenje in raziskujte svojo spolnost s spletno trgovino Zaodrasle.si. Izberite kakovostne erotične igračke iz kategorije Rokavčki in nastavki za penis po dostopni ceni!

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.