Plus velikosti

Plus velikosti

Najdenih izdelkov v kategoriji 105

Erotično spodnje perilo za močnejše postave

Številne ženske le s težavo najdejo perilo, v katerem bi lahko zares zasijale. Zato smo v naši erotični trgovini pripravili prav posebno ponudbo – erotično perilo plus velikosti, v katerem bodo zapeljive tudi nekoliko močnejše posameznice.

Kako izbrati pravo perilo za ženske z oblinami?

Ko pride do kakšnega odvečnega kilograma in zapeljivih oblin, se ženske pogosto preveč osredotočamo na dele, ki jih želimo prikriti. Z izbiro primernega modela erotičnega perila plus velikosti pa lahko odlično poudarite svoje adute. Izberite med:

  • Babydoll spalnimi srajčkami in oblekicami

Babydoll oblekice so odličen način, da prikrijete predel trebuha in bokov ter poudarite zapeljivo oprsje. Izberete lahko zelo različne modele in barve.

  • Bodystockingi

Zapeljivi mrežasti bodystockingi plus velikosti do odlični za zapeljivo predigro.

  • Nogavicami in pasovi

Nogavice in pasovi plus velikosti bodo tudi ženskam z oblinami omogočili, da bodo še posebno zapeljive v svoji najljubši obleki.

  • Hlačkami

Izberite med različnimi modeli tangic in zapeljivih ženskih hlačk.

  • Korzeti

Korzeti plus velikosti bodo odlično poudarili vaše atribute ter prikrili neželene pomanjkljivosti.

  • Sexy kostumi

Zakaj se ne bi ponoči prelevile v nekoga drugega? Oglejte si našo ponudbo sexy kostumov večjih velikosti in presenetite svojega partnerja!

  • Kompleti in body

S sexy kompleti in bodyi plus velikosti boste še posebno očarale vašega partnerja ter ga navdušile s svojim zapeljivim telesom.

Zapeljivo spodnje perilo za močnejše

Izberite svoj najljubši model zapeljivega spodnjega perila za močnejše postave v naši erotični spletni trgovini. Nakupovanje je popolnoma varno, dostava pa hitra in diskretna. Trudimo se, da je pri vseh modelih erotičnega perila zapisana natančna velikost, da boste brez težav našle popoln model zase.

Ob plačilu z bančnim nakazilom vam podarimo brezplačno dostavo na izbrani naslov. Poleg tega ob vsakem nakupu zbirate tudi bonus točke, ki jih lahko uporabite pri nadaljnjih nakupih in si tako zagotovite dodatne ugodnosti!

Prikazujem 1 - 24 od 105 izdelkov