Podjetje Greta Avsec s.p. si pridržuje avtorske pravice za vsebino, ki je objavljena na našem spletnem portalu. Strani ni dovoljeno spreminjati ali uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine tudi ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene.

Podjetje ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na našii spletni stranehi, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Snemanje podatkov z naše spletne strani izvajate na lastno odgovornost. Ne odgovarjamo za morebitno škodo, ki bi lahko nastala pri uporabi datotek in podatkov s spletne strani. Ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletni portal www.zaodrasle.si vsebujej tudi povezave na spletne strani drugih podjetij z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Podjetje ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh drugih podjetij in v kolikor bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili takoj, ko bo to tehnično mogoče.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov:

Storitve in produkte s portalov družbe Greta Avsec s.p., matična št.: 3557022000, ID za DDV: SI59014008, zakoniti zastopnik Greta Avsec, ki je upravljalec vaših osebnih podatkov, lahko koristite s potrditvijo obrazca, ki ste ga izpolnili na spletni trgovini.

S posredovanjem oz. izpolnitvijo zahtevanih osebnih podatkov izjavljam, da sem seznanjen in soglašam ter izrecno dovoljujem upravljalcu mojih osebnih podatkov Greta Avsec s.p., da zbira in obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vnesel v vnosni obrazec za naslednje namene:

Posredovanja sporočil z oglasnimi vsebinami za namen:

 • Trženja in obveščanja o tehničnih novostih produktov, o novih produktih in storitvah, posebni dnevni ponudbi, ugodnostih pri plačilih za produkte in storitve, o novicah in dogodkih, ki so vsakokrat objavljene na spletni strani družbe.
 • Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov s strani družbe in izjavljam, da sem seznanjen z namenom obdelave teh osebnih podatkov za namen obveščanja na e-naslov.
 • upravljanje in shranjevanje vaših seznamov želja (samo za registrirane uporabnike)
 • Seznanjen/a sem z dejstvom, da se lahko kadarkoli odjavim/odstopim od soglasja za namen prejemanja sporočil z oglasnimi vsebinami s klikom na odjavo posamezne poti.
 • Potrjujem da sem starejši/a od 18 let in seznanjen/a s Splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov, katere sem podal prostovoljno ter s svojimi pravicami do upravljalca mojih osebnih podatkov.
 • Vaše osebne podatke bomo hranili dokler se ne boste s klikom na odjavo odjavili iz naše zbirke osebnih podatkov za posamezne namene uporabe in poti.

Obdelava in varna uporaba vaših osebnih podatkov se bo vršila v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Uredbo (EU) 2016/679 in družba, ki je upravljalec vaših osebnih podatkov izjavlja, da nosi popolno odgovornost za zakonito obdelavo.

Izjavljamo, da vaših osebnih podatkov, katere ste nam posredovali ne bomo prenašali izven naše zbirke osebnih podatkov.

Poleg odjave/odstopa od vašega soglasja za posamezne namene imate v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov ZVOP-1 in v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 še naslednje pravice, ki jih pri družbi lahko uveljavljate z pisno zahtevo na prodaja@zaodrasle.si :

 

 • Zahtevo za dostop do svojih osebnih podatkov.
 • Zahtevo, da se vam dopustiti, da osebne podatke popravljate in dopolnjujete v obsegu, ki ga predvidevajo rubrike soglasja.
 • Zahtevo, da se vam posreduje poročilo za katere namene, kdaj in katere osebne podatke je družba uporabljala.
 • Zahtevo za omejitve obdelave osebnih podatkov.
 • Vpogled, prepis, kopiranje in potrdilo lahko zahtevate skladno z 31. členom ZVOP1-1.

V kolikor menite, da so kršene vaše pravice se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.