Ščipalke za bradavičke Coquette fantasy
Ščipalke za bradavičke Coquette fantasy
Ščipalke za bradavičke Coquette fantasy

Ščipalke za bradavičke Coquette fantasy

D-229283
Rok dobave: 4 - 12 dni
17,90 €
Z DDV

Unisex ščipalke za bradavičke so zelo enostavne za uporabo. Sponke in veriga iz kovine brez niklja. Gumijaste prevleke bodo omogočile, da ne zdrsnejo in ostanejo na svojem mestu.

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2022-09-01

 

Preprosto privijte vijak ter začnete uživati ​​v užitku dobrega stiskanja.

Sestava: kovina brez niklja, guma

Uporabite jih skupaj z drugimi dodatki iz kolekcije COQUETTE FANTASY.

Kolekcija COQUETTE FANTASY je popolna za BDSM, kakovost in odpornost, primerna za vsako igro!

Kako lahko uporabljate izdelke COQUETTE FANTASY na zdrav način?

* Komunikacija je ključnega pomena. Po eni strani morajo vse udeležene strani ustno in jasno izraziti svoje soglasje za izvajanje nekaterih praks. To pa še ni vse, mobvezen je predhodni pogovor o tako imenovanih mehkih mejah, tistih, ki sem se jim pripravljen odpovedati in / ali se pogajati, ter o trdih omejitvah, ki jih nisem pripravljen sprejeti.

* Uporabite tako imenovano varnostno besedo, torej izberite določeno besedo, ki pomeni "stop", bodisi zato, ker je nekaj boleče ali neprijetno. Priporočljivo je, da je to barva ali beseda, ki se med spolnim odnosom običajno ne izgovori, na primer mehka barva ali stvar, na primer "rumena" ali "roza", tako da jo bo prevladujoči ali podrejeni poslušal in se ustavil. Priporočljivo je tudi, da ne uporabljate besed, kot sta "ne" ali "stop", saj je za drugo osebo to lahko še bolj spodbudno.

* Ne uporabljajte elementov, ki predstavljajo tveganje za drugo osebo, to je orodja, ki niso bila narejena posebej za te prakse, zato je zelo pomembno, da uporabljate izdelke, kot je COQUETTE FANTASY. Spolne igrače so prav tako lahko varno vključene v te prakse, bodisi za penetracijski seks, samozadovoljevanje ali zunanjo stimulacijo.

* Nikoli ne pozabite uporabiti kondoma, saj le tako preprečite prenos spolno prenosljivih bolezni.

Po drugi strani pa, če se prvič ukvarjate s temi praksami, se najprej informirajte in dobite dober nasvet, da ugotovite, za kaj gre, mite in resnice o tem. Predlagamo, da začnete na bolj nežen način in povečate intenzivnost, šele nato bodo lahko vpleteni odkrili svoje meje, kaj jim je všeč ali ne. V tem pogledu imamo v COQUETTE FANTASY izdelke, ki so lahko v veliko podporo tej poti. Obstajajo tudi družabne igre, ki pomagajo "prebiti led"? poskusiti odkriti nove občutke?.

"In seveda, kot smo že omenili, se prej s partnerjek/ko jasno in iskreno pogovorite o mejah in mimogrede o privolitvi za izvajanje nekaterih ali vseh praks, ki so del BDSM -a."

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.