Afrodiziaki

Ljubezenske kapljice Cantha Drops - Cobeco Pharma
Rok dobave: 4 - 12 dni
13,90 €
Kapljice z dodakom L-arginina in vitamina C Afrodizijak za popestritev intimnih trenutkov, ki ga uporablja na milijone ljudi po celem svetu.
Španska muha - malina
Rok dobave: 4 - 8 dni
13,90 €
 (1)
Izberite špansko muho Cobecco s slastnim okusom jagod, cole, banane, čokolade ali maline (okusi so naprodaj posebej) Pripravite vama napitek z najljubšim okusom in se prepustita strastem.
Libido Power
Rok dobave: 5 - 12 dni
38,91 €
Prodajni hit
Prodajni hit
Ene najpopularnejših tabletk vsebuje mešanico zelišč. Primerne za moške in ženske.    
Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov

Pravi afrodiziak shop poskrbi za vročo noč

Zapeljevanje ženske je lahko prava nočna mora, pri kateri se moški vse pogosteje zatekajo po pomoč različnih afrodiziakov za ženske. Pomoč v obliki naravnih napojev, raznih parfumov in dobro poznane španske muhice je namreč lahko izjemno učinkovita.

Kako delujejo afrodiziaki za ženske?

Na splošno lahko ločimo več različnih vrst afrodiziakov. Med povsem naravne afrodiziake se uvršča raznolika hrana in pijača, poznamo pa tudi prehranska dopolnila za povečanje poželenja. Ne gre pa pozabiti niti na razne afrodiziak parfume, ki s svojim vonjem obnorijo predstavnice nežnejšega spola.

V naši ponudbi lahko najdete predvsem španske muhice, zelo priljubljeno in učinkovito prehransko dopolnilo, ki je na voljo v obliki kapljic. Deluje tako, da žensko dodatno stimulira in vzburi, zaradi česar je primerno le za uživanje pred spolnim odnosom.

Zakaj izbrati naravni afrodiziak?

Na trgu je vse več naravnih afrodiziakov, ki imajo manj stranskih učinkov kot običajni afrodizični napitki in tablete, izdelane v laboratorijih. Zaradi naravnih sestavin so lahko takšni izdelki celo bolj učinkoviti ter so pogosto primerni tudi za ljudi, ki imajo razne zdravstvene težave, zaradi katerih se jim odsvetuje jemanje drugih tablet ali napitkov.

V naravi je mogoče najti številne rastline iz katerih se lahko izdelajo močni ekstrakti, ki bistveno vplivajo na stimulacijo predstavnic ženskega spola, kot tudi predstavnikov moškega spola. Pravi afrodiziak shop je tako poln različnih pripravkov naravnega ali kemijskega izvora.

Nakup afrodiziaka na spletu

Kljub temu, da so afrodiziaki dovoljeni in se jih lahko uporablja ter prodaja, se mnogi raje odločajo za diskreten nakup na spletu. V naši erotični trgovini vam ponujamo veliko izbiro različnih španskih muhic, tablete za povečanje libida in napitek za stimulacijo.

Pri vsakem nakupu nad 70 € in pri plačilu z bančno transakcijo vam podarimo poštnino! Poleg tega pri vsakem nakupu zbirate tudi bonus točke, ki jih lahko nato porabite pri naslednjem nakupu in koristite dodatne ugodnosti.
Oživite svoje spolno življenje in raziskujte svojo spolnost s spletno trgovino Zaodrasle.si Izberite kakovost po dostopni ceni v kategoriji Afrodiziaki

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.