Gag Coquette fantasy
Gag Coquette fantasy
Dobava takoj

Gag Coquette fantasy

D-229276
Rok dobave: 1 - 2 dni
13,90 €
Z DDV

Gag z dihalnimi luknjami za podrejeno udobje, kot nalašč za vaše BDSM igre. Narejen iz netoksičnih sestavin

 

Sestava: Neopren, kovine brez niklja in vegansko usnje.
100% nastavljivo

Kolekcija COQUETTE FANTASY je popolna za BDSM, kakovost in odpornost, primerna za vsako igro!

Kako lahko uporabljate izdelke COQUETTE FANTASY na zdrav način?

* Komunikacija je ključnega pomena. Po eni strani morajo vse udeležene strani ustno in jasno izraziti svoje soglasje za izvajanje nekaterih praks. To pa še ni vse, mobvezen je predhodni pogovor o tako imenovanih mehkih mejah, tistih, ki sem se jim pripravljen odpovedati in / ali se pogajati, ter o trdih omejitvah, ki jih nisem pripravljen sprejeti.

* Uporabite tako imenovano varnostno besedo, torej izberite določeno besedo, ki pomeni "stop", bodisi zato, ker je nekaj boleče ali neprijetno. Priporočljivo je, da je to barva ali beseda, ki se med spolnim odnosom običajno ne izgovori, na primer mehka barva ali stvar, na primer "rumena" ali "roza", tako da jo bo prevladujoči ali podrejeni poslušal in se ustavil. Priporočljivo je tudi, da ne uporabljate besed, kot sta "ne" ali "stop", saj je za drugo osebo to lahko še bolj spodbudno.

* Ne uporabljajte elementov, ki predstavljajo tveganje za drugo osebo, to je orodja, ki niso bila narejena posebej za te prakse, zato je zelo pomembno, da uporabljate izdelke, kot je COQUETTE FANTASY. Spolne igrače so prav tako lahko varno vključene v te prakse, bodisi za penetracijski seks, samozadovoljevanje ali zunanjo stimulacijo.

* Nikoli ne pozabite uporabiti kondoma, saj le tako preprečite prenos spolno prenosljivih bolezni.

Po drugi strani pa, če se prvič ukvarjate s temi praksami, se najprej informirajte in dobite dober nasvet, da ugotovite, za kaj gre, mite in resnice o tem. Predlagamo, da začnete na bolj nežen način in povečate intenzivnost, šele nato bodo lahko vpleteni odkrili svoje meje, kaj jim je všeč ali ne. V tem pogledu imamo v COQUETTE FANTASY izdelke, ki so lahko v veliko podporo tej poti. Obstajajo tudi družabne igre, ki pomagajo "prebiti led"? poskusiti odkriti nove občutke?.

"In seveda, kot smo že omenili, se prej s partnerjek/ko jasno in iskreno pogovorite o mejah in mimogrede o privolitvi za izvajanje nekaterih ali vseh praks, ki so del BDSM -a."

Morda vam bo všeč tudi

Dobava takoj

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.