Vibracijski jajčki

Vibracijski jajčki

Najdenih izdelkov v kategoriji 26

Vibracijski jajčki za pogumne

Vibracijski jajčki sodijo med najbolj preproste, simpatične in na videz izjemno nedolžne erotične igračke. So precej majhni, običajno prijetnih živahnih barv in dodelanega videza, a hkrati zelo zmogljivi, saj imajo več stopenj vibracij. Zaradi svoje diskretnosti so odlični za zelo raznoliko uporabo.

Kako uporabljati vibracijski jajček?

Zaradi njegove majhnosti in hkratne zmogljivosti lahko ta erotični pripomoček uporabljate na številne načine:

  • Uporaba v paru

Vibracijski jajček je odličen za uporabo med spolnimi odnosi ali med predigro z vašim partnerjem. Vibracije bodo poskrbele za prijetno draženje klitorisa ali g točke, če ga zaupate partnerju pa ga lahko uporabi tudi na drugih erogenih conah.

  • Uporaba med masturbacijo

Jajček lahko uporabite tudi kadar ste same. Z njim si lahko zmasirate poljubne erogene cone, nato pa vklopite močnejše vibracije in ga uporabite na klitorisu ali na predelu g točke.

  • Uporaba v javnosti

Bolj drzne uporabnice se določite za nakup jajčka z brezžičnim daljinskim upravljalcem. Tako bo vibracijski jajček v javnosti ostal neviden, ve pa si boste lahko nudile nepozabne učinke, ali to celo prepustile vašemu partnerju. Nepozabni užitki zagotovljeni!

Zaradi raznolike uporabe, majhnosti in diskretnosti, so jajčki že dolgo priljubljena izbira tistih, ki se odločajo za svoj prvi nakup erotične igračke, vse pogosteje pa jih izbirajo tudi pari, ki si želijo popestriti svoje odnose.

Kako izbrati pravi vibracijski jajček?

V naši ponudbi boste našli kar nekaj različnih modelov jajčkov. Večinoma se razlikujejo predvsem po velikosti, številu stopenj vibracij, ceni in materialu, iz katerega so izdelani ter po načinu vklopa, saj imajo nekateri priložen daljinski upravljalec, ki je lahko povezan z žico ali brezžičen.

Svetujemo vam, da si ogledate našo celotno ponudbo ter nato izberete erotično igračko, ki vam je pisana na kožo! Pri plačilu z bančnim nakazilom in ob naročilu izdelkov v vrednosti več kot 70 € vam dostavo podarimo!

Prikazujem 1 - 24 od 26 izdelkov