Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Amoressa Osian two roza
Rok dobave: 5 - 12 dni
Erotične igračke

Vaginalne kroglice Amoressa Osian two roza

D-213241
17,90 €
Kitajska kroglice prekrite s 100% visoko kakovostnim silikonom so idealen pripomoček za trening mišic medeničnega dna. 
Vaginalne kroglice Cuteballs Duo Vaginalne kroglice Cuteballs Duo 2
Rok dobave: 1 - 2 dni
Erotične igračke

Vaginalne kroglice Cuteballs Duo

D23-149041LL
18,90 €
Vibrajoče vaginalne kroglice atraktivnega videza za stimulacijo in za jačanje mišic medeničnega dna. Izdelane so iz medicinskega silikona
3 delni komplet Keglovih kroglic
Rok dobave: 5 - 12 dni
39,89 €
Komplet vaginalnih kroglic atraktivnega videza v čudoviti embalaži, primerni za obdarovanje in za shranjevanje. Za boljšo predstavo si glejte video spodaj.
Vaginalne kroglice Desi Pink - Feelz Toys Vaginalne kroglice Desi Pink - Feelz Toys 2
Rok dobave: 5 - 12 dni
Erotične igračke

Vaginalne kroglice Desi - Feelz Toys

E21148
16,90 €
 (1)
Vaginalne kroglice za stimulacijo in za jačanje mišic medeničnega dna. Med nošenjem ustvarjajo vibracije, ki vas lahko preko celega dneva prijetno vzburjajo.
Vaginalne kroglice Fascinate - vijolične Vaginalne kroglice Fascinate - vijolične 2
Rok dobave: 5 - 12 dni
12,90 €
Vaginalne kroglice za stimulacijo in za jačanje mišic medeničnega dna. Izdelane iz visoko kvalitetnega medicinskega silikona.
Vaginalne kroglice Fascinate - roza
Rok dobave: 5 - 12 dni
12,90 €
Vaginalne kroglice za stimulacijo in za jačanje mišic medeničnega dna. Izdelane iz visoko kvalitetnega medicinskega silikona, oblikovane tako, da vam pomagajo hitro najti prave mišice in jih učinkovito krepiti.  
Vaginalne kroglice Fascinate Limited Edition - Vibe Therapy Vaginalne kroglice Fascinate Limited Edition - Vibe Therapy  2
Rok dobave: 5 - 12 dni
14,90 €
Lično oblikovane vaginalne kroglice so izdelane iz prijetnega, mehkega visokokvalitetnega medicinskega silikona. 
Luna Beads Classic Luna Beads Classic 2
Rok dobave: 3 - 12 dni
Erotične igračke

Vaginalne kroglice Lelo Luna Beads Classic

13LUNAB
54,90 €
Lelo Luna so najbolj prodajane vaginalne kroglice na svetu. V kompletu so 4 kroglice, ki se jih lahko medsebojno kombinira.
Luna Beads Mini Luna Beads Mini 2
Rok dobave: 3 - 12 dni
Erotične igračke

Vaginalne kroglice Lelo Luna Beads Mini

14LUNABMINI
54,90 €
Lelo Luna so najbolj prodajane vaginalne kroglice na svetu. V kompletu so 4 kroglice, ki se jih lahko medsebojno kombinira. 
Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov

Vaginalne kroglice za povečanje užitka

Čeprav so tudi vaginalne kroglice namenjene povečanju užitka med spolnim odnosom in masturbacijo, je njihova vloga nekoliko drugačne. Praviloma se namreč ne uporabljajo med samim spolnim odnosom, temveč jih lahko predstavnice ženskega spola nosijo med svojimi običajnimi vsakodnevnimi aktivnostmi.

Skrivnosti vaginalnih kroglic

Kroglice namreč krepijo mišice vagine tako, da postajajo te močnejše. Močnejše mišice pa pomenijo daljše in močnejše orgazme, pa tudi bolj ozko vagino, kar bo še dodatno obnorelo vašega partnerja.

Poleg običajnih kroglic lahko v naši ponudbi najdete tudi:

  • Masažne vaginalne kroglice

Vibracijske ali masažne vaginalne kroglice so primerne tako za nošenje med vsakodnevnimi aktivnostmi in za utrjevanje vaginalnih mišic, kot tudi za zagotavljanje dodatnega užitka med masturbacijo.

  • Obtežene vaginalne kroglice

Obtežene vaginalne kroglice so primerne za bolj izkušene uporabnice, ki bi rade še dodatno okrepile učinke Keglovih vaj.

  • Vibracijske vaginalne kroglice na daljinca

Vaginalne kroglice na daljinca so odlična izbira za bolj drzne predstavnice ženskega spola. Daljinski upravljalec lahko zaupajo svojemu partnerju ter mu tako prepustijo popoln nadzor nad svojim užitkom – znotraj ali zunaj zavetja svojega doma.

Izbrati velike ali male kroglice?

Začetnice so odločite za večje kroglice, ki jih boste lažje zadržale v sebi, z njihovim premikanjem znotraj vagine pa se bodo vaše mišice hitro okrepile. Manjše kroglice so bolj primerne za tiste bolj izkušene, saj je za njihovo zadrževanje znotraj vagine že potrebno nekaj mišične moči in poznavanje primernih gibov.

Podobno velja tudi za izbiro modela kroglic – za začetnice so bolj primerna kroglice, ki so med seboj povezane s tršimi materiali in tako tudi bolj stabilne. Bolj izkušene uporabnice lahko brez težav posegate po kroglicah na vrvici in seveda tudi po nekoliko težjih kroglicah.

V naši trgovini prodajamo vaginalne kroglice različnih velikosti, modelov in z različnimi intenzivnostmi vibracij. Priporočamo vam, da si ogledate našo ponudbo ter izkoristite naše odlične ugodnosti. Pri vsakem nakupu vam podarimo točke zvestobe, ki vam bodo pri vsakem naslednjem nakupu prinesle posebne ugodnosti! Oživite svoje spolno življenje in raziskujte svojo spolnost s spletno trgovino Zaodrasle.si. Izberite kakovostne vaginalne kroglice po dostopni ceni!

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.