Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice

Najdenih izdelkov v kategoriji 26

Vaginalne kroglice za povečanje užitka

Čeprav so tudi vaginalne kroglice namenjene povečanju užitka med spolnim odnosom in masturbacijo, je njihova vloga nekoliko drugačne. Praviloma se namreč ne uporabljajo med samim spolnim odnosom, temveč jih lahko predstavnice ženskega spola nosijo med svojimi običajnimi vsakodnevnimi aktivnostmi.

Skrivnosti vaginalnih kroglic

Kroglice namreč krepijo mišice vagine tako, da postajajo te močnejše. Močnejše mišice pa pomenijo daljše in močnejše orgazme, pa tudi bolj ozko vagino, kar bo še dodatno obnorelo vašega partnerja.

Poleg običajnih kroglic lahko v naši ponudbi najdete tudi:

  • Masažne vaginalne kroglice

Vibracijske ali masažne vaginalne kroglice so primerne tako za nošenje med vsakodnevnimi aktivnostmi in za utrjevanje vaginalnih mišic, kot tudi za zagotavljanje dodatnega užitka med masturbacijo.

  • Obtežene vaginalne kroglice

Obtežene vaginalne kroglice so primerne za bolj izkušene uporabnice, ki bi rade še dodatno okrepile učinke Keglovih vaj.

  • Vibracijske vaginalne kroglice na daljinca

Vaginalne kroglice na daljinca so odlična izbira za bolj drzne predstavnice ženskega spola. Daljinski upravljalec lahko zaupajo svojemu partnerju ter mu tako prepustijo popoln nadzor nad svojim užitkom – znotraj ali zunaj zavetja svojega doma.

Izbrati velike ali male kroglice?

Začetnice so odločite za večje kroglice, ki jih boste lažje zadržale v sebi, z njihovim premikanjem znotraj vagine pa se bodo vaše mišice hitro okrepile. Manjše kroglice so bolj primerne za tiste bolj izkušene, saj je za njihovo zadrževanje znotraj vagine že potrebno nekaj mišične moči in poznavanje primernih gibov.

Podobno velja tudi za izbiro modela kroglic – za začetnice so bolj primerna kroglice, ki so med seboj povezane s tršimi materiali in tako tudi bolj stabilne. Bolj izkušene uporabnice lahko brez težav posegate po kroglicah na vrvici in seveda tudi po nekoliko težjih kroglicah.

V naši trgovini prodajamo vaginalne kroglice različnih velikosti, modelov in z različnimi intenzivnostmi vibracij. Priporočamo vam, da si ogledate našo ponudbo ter izkoristite naše odlične ugodnosti. Pri vsakem nakupu vam podarimo točke zvestobe, ki vam bodo pri vsakem naslednjem nakupu prinesle posebne ugodnosti!

Prikazujem 1 - 24 od 26 izdelkov