Povečanje penisa

Povečanje penisa

Najdenih izdelkov v kategoriji 10

Kako učinkoviti povečati penis?

Podaljšanje penisa je želja številnih moških. Ko pride do velikosti je pomembno predvsem to, da se zavedamo, da na trgu ostajajo začasne in trajne rešitve, ki lahko bistveno vplivajo na velikost spolnega uda in tudi na vzdržljivost med spolnim odnosom.

Načini podaljšanja penisa

Med začasnimi in trajnimi rešitvami za podaljšanje moškega spolnega uda je mogoče najti zelo raznoliko ponudbo izdelkov. Med najbolj priljubljen sodijo:

    • Črpalke za penis

Črpalka ali pumpa za penis deluje tako, da s pomočjo vakuma poveča dolžino moškega spolnega uda. Učinek je viden takoj, redna uporaba pa lahko pozitivno vpliva tudi na trajno podaljšanje.

    • Kreme za povečanje penisa

Kreme za povečanje so učinkovit in diskreten način za dosego takojšnjega učinka. V naši ponudbi lahko poleg običajnih krem izberete tudi kreme iz naravnih sestavin.

    • Tablete za povečanje

Tudi tablete za penis so izjemno diskreten način za povečanje moškega korenjaka. Večina tablet temelji na naravnih sestavinah, ki spodbudijo pretok krvi v moški spolni ud.

    • Erekcijski pripomočki

Erekcijski pripomočki, kot so erekcijski obročki in penis rokavi zadržijo kri v penisu ter tako vplivajo na daljšo erekcijo ter tudi na začasno povečanje penisa. Če izberete podaljšek za penis pa lahko poskrbite za takojšnjo povečanje ter dodaten užitek.

Na čem temelji povečava?

Povečanje penisa je povezano predvsem s pretokom in zadrževanjem krvi v spolnem udu. Skoraj vsi pripomočki za povečanje delujejo tako, da razširijo žile v penisu ter tako povečajo pretok krvi, kar vodi do večje nabreklosti in povečanja obsega. Redna uporaba pripomočkov za povečanje bi lahko vodila tudi do trajnega povečanja, predvsem zaradi vpliva na žilni sistem.

V naši erotični trgovini vam ponujamo kvalitetne izdelke za povečanje, ki sodijo v različne cenovne razrede. Pri plačilu z bančnim nakazilom in ob nakupu nad 70 € vam podarimo stroške dostave. Pri vsakem nakupu pa pridobite tudi bonus točke, ki vam prinesejo ugodnosti pri naslednjem nakupu.

Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov