Filter izdelkov
Velikosti
Barva
dolžina kondoma
debelina kondoma
Širina kondoma
Proizvajalec

Povečanje penisa

Penis XL duo pack krema in tablete
Rok dobave: 1 - 2 dni
Drogerija

Penis XL duo pack krema in tablete Cobeco Pharma

Cobeco Pharma
D-201467
39,90 €
Prodajni hit
Dobava takoj
 (1)
Prodajni hit
Dobava takoj
Želja vsakega moškega: trša, trajnejša erekcija ter seveda večji penis. Redna, vsakodnevna uporaba Penis XL stimulira in vpliva na penis na povsem naraven način. Mnogo moških ni zadovoljnih z velikostjo svojega penisa, zato je tu Penis XL. Penis Xl dvojno pakiranje vsebuje 30 ml kreme in 30 tablet. Kremo vsak dan 2 krat nanesete in vtrete na penis.  Penis...
Gel Largo Penis Enlargement
Rok dobave: 5 - 12 dni
Drogerija

Gel Largo Penis Enlargement

Cobeco Pharma
D-226886
26,90 €
Krema s hitro delujočo formulo, za povečanje erekcije. Krema se zlahka vpije v penis Uporabite ga enkrat do dvakrat na dan Pred uporabo kreme penis očistite s toplo vodo in blagim milom. Na celoten penis nanesite tanko plast gela Nežno vmasirajte v tkivo s konicami prstov.- Priporočamo, da pred uporabo naredite test občutljivosti. Na notranjo strani...
Penis XL Krema - Cobeco Pharma Penis XL Krema - Cobeco Pharma 2
Rok dobave: 5 - 12 dni
Drogerija

Penis XL Krema - Cobeco Pharma

Cobeco Pharma
D-201469
29,90 €
Erekcijska krema, izdelana na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov. Uporabi želeno količino kreme in jo nežno vmasiraj na in okrog penisa. Krema je izdelana na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov, vključno z Ginkgo biloba. Krema vsebuje hranilno mandljevo olje, karitejevo maslo, jojoba olje in Arnica Montana.
Krema Golden Erect - Big Boy
Rok dobave: 5 - 14 dni
Drogerija

Krema Golden Erect - Big Boy

Cobeco Pharma
E22562
29,90 €
 (1)
Krema poveča prekrvavitev penisa in s tem omogoča povečanje erektilnih tkiv, ter lažje ohranjanje erekcije. Po mnenju uporabnikov je posledica uporabe povečanje penisa in izboljšanje erekcije. Uporaba je enostavna. Enkrat dnevno nanesite kremo na penis in jo dobro vtrete in počakate, da se vpije do konca. Krema je klinično in dermatološko testirana. -...
Tablete Golden XXL - Big Boy
Rok dobave: 5 - 12 dni
Drogerija

Tablete Golden XXL - Big Boy

Big Boy
E22565
45,90 €
Tablet izboljša cirkulacijo krvi v penisu in s tem povzročijo povečanje erektilnih tkiv. V škatlici je 45 tabletk - Po mnenju uporabnikov je posledica uporabe povečanje penisa in izboljšanje erekcije. Vsebina: 45 tablet. Doziranje 2 kapsuli dnevno- V skladu z EU Uredbo št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih izdelku ne smemo...
Tabletke Penis XL
Rok dobave: 5 - 12 dni
Drogerija

Tabletke Penis XL- Cobeco Pharma

Cobeco Pharma
E22644
39,90 €
Veliko moških ni zadovoljnih s širino in velikostjo penisa.
ON Power Glide za moške - Sensuva ON Power Glide za moške - Sensuva 2
Rok dobave: 5 - 12 dni
Drogerija

ON Power Glide za moške - Sensuva

Sensuva
E23994
30,90 €
Edinstven hibridni gel za svilnato drsenje med stimulacijo penisa. Pretok krvi v penisu, daje občutek debelejšega in trdnejšega penisa.
Penis Fit tabletke - Cobeco Pharma
Rok dobave: 5 - 12 dni
Drogerija

PeniMax tabletke - Cobeco Pharma

Cobeco Pharma
E20587
44,90 €
Veliko moških ni zadovoljnih z velikostjo penisa. Uporaba tablet izboljša cirkulacijo krvi v penisu in širitev erektilnih tkiv.   
Penis XL Tablete
Rok dobave: 4 - 12 dni
Drogerija

Penis XL Tablete - Cobeco Pharma

Cobeco Pharma
E20258
47,60 €
Veliko moških ni zadovoljnih s širino in velikostjo penisa.
Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov

Kako učinkoviti povečati penis?

Podaljšanje penisa je želja številnih moških. Ko pride do velikosti je pomembno predvsem to, da se zavedamo, da na trgu ostajajo začasne in trajne rešitve, ki lahko bistveno vplivajo na velikost spolnega uda in tudi na vzdržljivost med spolnim odnosom.

Načini podaljšanja penisa

Med začasnimi in trajnimi rešitvami za podaljšanje moškega spolnega uda je mogoče najti zelo raznoliko ponudbo izdelkov. Med najbolj priljubljen sodijo:

    • Črpalke za penis

Črpalka ali pumpa za penis deluje tako, da s pomočjo vakuma poveča dolžino moškega spolnega uda. Učinek je viden takoj, redna uporaba pa lahko pozitivno vpliva tudi na trajno podaljšanje.

    • Kreme za povečanje penisa

Kreme za povečanje so učinkovit in diskreten način za dosego takojšnjega učinka. V naši ponudbi lahko poleg običajnih krem izberete tudi kreme iz naravnih sestavin.

    • Tablete za povečanje

Tudi tablete za penis so izjemno diskreten način za povečanje moškega korenjaka. Večina tablet temelji na naravnih sestavinah, ki spodbudijo pretok krvi v moški spolni ud.

    • Erekcijski pripomočki

Erekcijski pripomočki, kot so erekcijski obročki in penis rokavi zadržijo kri v penisu ter tako vplivajo na daljšo erekcijo ter tudi na začasno povečanje penisa. Če izberete podaljšek za penis pa lahko poskrbite za takojšnjo povečanje ter dodaten užitek.

Na čem temelji povečava?

Povečanje penisa je povezano predvsem s pretokom in zadrževanjem krvi v spolnem udu. Skoraj vsi pripomočki za povečanje delujejo tako, da razširijo žile v penisu ter tako povečajo pretok krvi, kar vodi do večje nabreklosti in povečanja obsega. Redna uporaba pripomočkov za povečanje bi lahko vodila tudi do trajnega povečanja, predvsem zaradi vpliva na žilni sistem.

V naši erotični trgovini vam ponujamo kvalitetne izdelke za povečanje, ki sodijo v različne cenovne razrede. Pri nakupu nad 50 € vam podarimo stroške dostave. Pri vsakem nakupu pridobite bonus točke, ki vam prinesejo ugodnosti pri naslednjem nakupu.
Oživite svoje spolno življenje in raziskujte svojo spolnost s spletno trgovino Zaodrasle.si Izberite kakovost po dostopni ceni v kategoriji Povečanje penisa

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.