Povečanje penisa

Gel Largo Penis Enlargement
Rok dobave: 5 - 12 dni
Drogerija

Gel Largo Penis Enlargement

E20671
23,90 €
Krema s hitro delujočo formulo, za povečanje erekcije. Krema se zlahka vpije v penis 
Krema Golden Erect - Big Boy
Rok dobave: 4 - 12 dni
Drogerija

Krema Golden Erect - Big Boy

E22562
25,90 €
 (1)
Krema poveča prekrvavitev penisa in s tem omogoča povečanje erektilnih tkiv, ter lažje ohranjanje erekcije.   
Tabletke Penis XL
Rok dobave: 5 - 12 dni
37,60 €
Veliko moških ni zadovoljnih s širino in velikostjo penisa.
ON Power Glide za moške - Sensuva ON Power Glide za moške - Sensuva 2
Rok dobave: 5 - 12 dni
25,90 €
Edinstven hibridni gel za svilnato drsenje med stimulacijo penisa. Pretok krvi v penisu, daje občutek debelejšega in trdnejšega penisa.
Penis Fit tabletke - Cobeco Pharma
Rok dobave: 5 - 12 dni
30,43 €
Veliko moških ni zadovoljnih z velikostjo penisa. Uporaba tablet izboljša cirkulacijo krvi v penisu in širitev erektilnih tkiv.   
Penis XL Tablete
Rok dobave: 4 - 12 dni
37,60 €
Veliko moških ni zadovoljnih s širino in velikostjo penisa.
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov

Kako učinkoviti povečati penis?

Podaljšanje penisa je želja številnih moških. Ko pride do velikosti je pomembno predvsem to, da se zavedamo, da na trgu ostajajo začasne in trajne rešitve, ki lahko bistveno vplivajo na velikost spolnega uda in tudi na vzdržljivost med spolnim odnosom.

Načini podaljšanja penisa

Med začasnimi in trajnimi rešitvami za podaljšanje moškega spolnega uda je mogoče najti zelo raznoliko ponudbo izdelkov. Med najbolj priljubljen sodijo:

    • Črpalke za penis

Črpalka ali pumpa za penis deluje tako, da s pomočjo vakuma poveča dolžino moškega spolnega uda. Učinek je viden takoj, redna uporaba pa lahko pozitivno vpliva tudi na trajno podaljšanje.

    • Kreme za povečanje penisa

Kreme za povečanje so učinkovit in diskreten način za dosego takojšnjega učinka. V naši ponudbi lahko poleg običajnih krem izberete tudi kreme iz naravnih sestavin.

    • Tablete za povečanje

Tudi tablete za penis so izjemno diskreten način za povečanje moškega korenjaka. Večina tablet temelji na naravnih sestavinah, ki spodbudijo pretok krvi v moški spolni ud.

    • Erekcijski pripomočki

Erekcijski pripomočki, kot so erekcijski obročki in penis rokavi zadržijo kri v penisu ter tako vplivajo na daljšo erekcijo ter tudi na začasno povečanje penisa. Če izberete podaljšek za penis pa lahko poskrbite za takojšnjo povečanje ter dodaten užitek.

Na čem temelji povečava?

Povečanje penisa je povezano predvsem s pretokom in zadrževanjem krvi v spolnem udu. Skoraj vsi pripomočki za povečanje delujejo tako, da razširijo žile v penisu ter tako povečajo pretok krvi, kar vodi do večje nabreklosti in povečanja obsega. Redna uporaba pripomočkov za povečanje bi lahko vodila tudi do trajnega povečanja, predvsem zaradi vpliva na žilni sistem.

V naši erotični trgovini vam ponujamo kvalitetne izdelke za povečanje, ki sodijo v različne cenovne razrede. Pri nakupu nad 50 € vam podarimo stroške dostave. Pri vsakem nakupu pridobite bonus točke, ki vam prinesejo ugodnosti pri naslednjem nakupu.
Oživite svoje spolno življenje in raziskujte svojo spolnost s spletno trgovino Zaodrasle.si Izberite kakovost po dostopni ceni v kategoriji Povečanje penisa

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.