Lisice Coquette fantasy
Lisice Coquette fantasy
Lisice Coquette fantasy

Lisice Coquette fantasy

D-229281
Rok dobave: 4 - 12 dni
29,90 €
Z DDV

Lisice idealne za začetnike in dovolj trpežne za bolj izkušene fetiš navdušence! Dvoslojne lisice s kovinsko zaponko. Oblazinjena notranjost jim zagotavlja udobje

 

Vklenite svojega ljubimca s temi seksi, učinkovitimi in udobnimi lisicami. Klasičen dodatek za vaše BDSM igre.

Pritrdite jih na zapestja svojega ljubimca in začnite igro!


Sestava: Neopren, kovine brez niklja in vegansko usnje.

100% nastavljive

Te lisice uporabite skupaj z drugimi dodatki iz kolekcije COQUETTE FANTASY.

Kolekcija COQUETTE FANTASY je popolna za BDSM, kakovost in odpornost, primerna za vsako igro!

Kako lahko uporabljate izdelke COQUETTE FANTASY na zdrav način?

* Komunikacija je ključnega pomena. Po eni strani morajo vse udeležene strani ustno in jasno izraziti svoje soglasje za izvajanje nekaterih praks. To pa še ni vse, mobvezen je predhodni pogovor o tako imenovanih mehkih mejah, tistih, ki sem se jim pripravljen odpovedati in / ali se pogajati, ter o trdih omejitvah, ki jih nisem pripravljen sprejeti.

* Uporabite tako imenovano varnostno besedo, torej izberite določeno besedo, ki pomeni "stop", bodisi zato, ker je nekaj boleče ali neprijetno. Priporočljivo je, da je to barva ali beseda, ki se med spolnim odnosom običajno ne izgovori, na primer mehka barva ali stvar, na primer "rumena" ali "roza", tako da jo bo prevladujoči ali podrejeni poslušal in se ustavil. Priporočljivo je tudi, da ne uporabljate besed, kot sta "ne" ali "stop", saj je za drugo osebo to lahko še bolj spodbudno.

* Ne uporabljajte elementov, ki predstavljajo tveganje za drugo osebo, to je orodja, ki niso bila narejena posebej za te prakse, zato je zelo pomembno, da uporabljate izdelke, kot je COQUETTE FANTASY. Spolne igrače so prav tako lahko varno vključene v te prakse, bodisi za penetracijski seks, samozadovoljevanje ali zunanjo stimulacijo.

* Nikoli ne pozabite uporabiti kondoma, saj le tako preprečite prenos spolno prenosljivih bolezni.

Po drugi strani pa, če se prvič ukvarjate s temi praksami, se najprej informirajte in dobite dober nasvet, da ugotovite, za kaj gre, mite in resnice o tem. Predlagamo, da začnete na bolj nežen način in povečate intenzivnost, šele nato bodo lahko vpleteni odkrili svoje meje, kaj jim je všeč ali ne. V tem pogledu imamo v COQUETTE FANTASY izdelke, ki so lahko v veliko podporo tej poti. Obstajajo tudi družabne igre, ki pomagajo "prebiti led"? poskusiti odkriti nove občutke?.

"In seveda, kot smo že omenili, se prej s partnerjek/ko jasno in iskreno pogovorite o mejah in mimogrede o privolitvi za izvajanje nekaterih ali vseh praks, ki so del BDSM -a."

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.