Steklen analni čep Icicles 47 hand blown massager
Steklen analni čep Icicles 47 hand blown massager

Steklen analni čep Icicles 47 hand blown massager

PD2947-00
Rok dobave: 5 - 12 dni
25,90 €
Z DDV

Steklen analni čep je stimulator, ki ga lahko pred uporabo segrejete v vroči vodi ali ohladite v hladilniku in tako poskrbite za še dodatno naslado. Elegantna, vrhunska in ročno izdelana erotična igračka z neverjetno pozornostjo do detajlov. Ta razkošna linija steklenih masažerjev vas bo zagotovo osupnila s svojo lepoto in uporabnostjo. Vsak steklen izdelek Icicle je ročno izdelan, pihan, eleganten, unikaten in narejen za čvrsto uporabo. 

Izberite barvo
  • Prosojna

 

Ta luksuzen steklen analni čep je kot nalašč za analno igro, ima stožčasto konico za lažje vstavljanje, oblika pa nudi vznemirljivo stimulacijo. Ozek vrat omogoča, da se mišice ovijejo in ga zadržijo, ergonomska zasnova dna pa zagotavlja, da ne zdrsne predaleč znotraj, hkrati pa se udobno prilega med ritnici.

Hipoalergijsko steklo je neporozno in varno za telo, ob pravilni negi pa je zasnovano tako, da ostane z vami celo življenje. Vtič zaženite pod toplo vodo ali ga postavite v mikrovalovno pečico, da se stvari segrejejo. Ohladite ga pod mrzlo vodo ali ga postavite v zamrzovalnik za hladen občutek.

- Dolžina: 10 cm 
- Vstavljiva dolžina: 9.5 cm 
- Min premer: 3.5 cm
- Zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje: s toplo vodo in milnico
  (lahko se tudi prekuhava), oziroma s čistili za erotične igračke
- Združljiv z vsemi lubrikanti 
- Sestava: steklo

 

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.