Steklen analni čep Icicles 66 hand...
Steklen analni čep Icicles 66 hand...
Steklen analni čep Icicles 66 hand...

Steklen analni čep Icicles 66 hand blown massager

PD2925-00
Rok dobave: 5 - 12 dni
46,90 €
Z DDV

Steklen analni čep je stimulator, ki ga lahko pred uporabo segrejete v vroči vodi ali ohladite v hladilniku in tako poskrbite za še dodatno naslado. Elegantna, vrhunska in ročno izdelana erotična igračka z neverjetno pozornostjo do detajlov. Ta razkošna linija steklenih masažerjev vas bo zagotovo osupnila s svojo lepoto in uporabnostjo. Vsak steklen izdelek Icicle je ročno izdelan, pihan, eleganten, unikaten in narejen za čvrsto uporabo. 

 

Ta eleganten stekleni analni čep je primeren tudi za začetnike, ima stožčasto konico za lažje vstavljanje. Ergonomska zasnova dna pa zagotavlja, da ne zdrsne predaleč znotraj, hkrati pa se udobno prilega med ritnici.
Hipoalergijsko steklo je neporozno in varno za telo, ob pravilni negi pa je zasnovano tako, da ostane z vami lahko tudi celo življenje. Segrejte ga pod toplo vodo ali ga postavite v mikrovalovno pečico, da se segreje. Ohladite ga pod mrzlo vodo ali ga postavite v zamrzovalnik za hladen občutek.
Ker je steklo neporozno, je čiščenje hitro in enostavno. Uporabite čistilo za igrače in toplo vodo ali pa ga po zabavi položite kar v pomivalni stroj.

- Vstavljiva dolžina: 7,5 cm
- Skupna dolžina: 9 cm
- Max Premer: 4,5 cm
- Zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje: s toplo vodo in milnico
  (lahko se tudi prekuhava), oziroma s čistili za erotične igračke
- Združljiv z vsemi lubrikanti 
- Sestava: steklo

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.