Kakšno perilo kupiti, da se bo tudi sama počutila lepa, zapeljiva in poželjiva 

Pri nakupu spodnjega perila, je, najpomembneje, da je velikost prava. Lahko povprašate po velikosti kar svojo drago, a potem ne bo več presenečenje. Najenostavnejši način, kako priti do teh pomembnih podatkov je, da izkoristite njeno odsotnost in pokukate v njeno garderobo. Ko ste oboroženi s podatki o velikosti je polovica dela že opravljenega. Sledi izbor pravega modela, ki bo še poudaril njeno lepoto in izrazil njen seksapil. Pobrskajte med veliko izbiro zapeljivih kompletov, korzetov, samostoječih nogavic, bodystockingov, tangic, seksi kostumov...
Pri izboru je prav tako pomemben vajin okus in sorazmernost, ki daje harmoničen videz, zato kupite perilo, ki ustreza obliki njenega telesa, saj je to edini način, da se bo v njem počutila zapeljivo, pri tem pa boste tudi vi imeli največjo koristi od njega.
Za večino žensk je babydoll lahko dobra izbira za začetek. Ali pa sexy tangice in čipkaste hlačke. Pri njih je treba paziti le, da niso premajhne, ker jo bodo tiščale in obenem poudarile maščobne obročke. Ne pozabite na samostoječe nogavice, ki so primerne za vse postave. Če je bolj pogumna in samozavestna pa ji lahko podarite bodystocking, ki je neizmerno sexy perilo za intimne trenutke v dvoje. Izbira je velika, vzeite si čas.


Kakšno perilo je primerno za njeno obliko telesa?

Peščena ura

Za ženske, ki so grajene v obliki peščene ure bi lahko rekli, da je največji izbor spodnjega perila. Od raznih korzetov, ki bodo še poudarili njene harmonične obline, do bodijev, dvodelnih kompletov, bodistockingov… izberete lahko skoraj vsak model spodnjega perila.

Oblika jabolka

Ženske s to obliko telesa imajo običajno zelo lepe noge, a imajo težave z zgornjim delom telesa in boki, zato bodite pri nakupu perila zanje pozorni na to, da se pozornosti preusmeri na druga področja. 
Če ima nekaj kilogramov preveč  ali trebušček ga bo najenostavneje prikrila v sexy, neoprijeti babydoll srajčki ali v korzetu. Tudi izbor temnejših barv bo pripomogel k temu.

Atletska zgradba telesa

Ta oblika je značilna za zelo vitke ženske z malo oblin. Zanje je dober izbor perila iz dveh delov, ki bo še poudarilo njeno vitkost. Zanje so primernejši nedrčki s kostjo ter rahlo podloženi nedrčki. Tudi razne gubice in naborki se bodo lepo podali njenemu telesu


Velike in majhne prsi

Za ženske, ki imajo velike prsi priporočamo nakup korzeta ali spodnjega perila, ki bo nudilo oporo prsi in poudarilo njihovo lepoto. Pri ženskah z majhnimi prsmi se priporoča, da se poudari spodnji del telesa. Idealen za to je pas za nogavice v kompletu z nogavicami, samostoječe nogavice s podvezico, za nedrček pa rahlo podložen, ali push-up nedrček.

Za močnejše

Tudi izbira erotičnega perila za močnejše je velika. Če ima nekaj kilogramov preveč morate pri izbiri upoštevati, da je ključnega pomena to, kateri del telesa bi ona želela prikriti in katerega izpostaviti. Skoraj zagotovo se bo dobro počutila v neoprijeti babydoll srajčki ali v korzetu, s katerim lahko tudi ustvari vtis dominantne dame.

Comments (0)

No comments at this moment

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.