Analni spolni odnosi so še vedno tabu. Marsikdo se zanje težko odloči zaradi predsodkov glede čistoče in/ali strahu pred bolečino. Prvo težavo” enostavno odpravite z analno prho, priporočljiva je tudi uporaba kondoma. Bolečino preprečite z uporaba pravega analnega lubrikanta, priporočljiva pa je tudi uporaba silikonskih čepov,

Higijena

Če z analnimi igricami še nimate izkušenj je povsem normalno da ste zaskrbljeni zaradi čistoče. To bo rešila analna prha ali klistir. Poleg higijenskega učinka topla voda naravno sprošča in sprostitev je ključnega pomena za užitke, ki jih prinašajo analne igrice. Prho dobite tudi v nekaterih kompletih analnih igračk, ki so primerni še posebej za začetnike.

Analni lubrikant

Zelo pomembna je izbira pravega lubrikanta, ki zmanjšujejo trenje in poskrbijo za neboleče, udobne in prijetne analne spolne odnose. Za razliko od vagine, anus nima naravnega vlaženja. Ne pozabite, če nameravate uporabiti kondome iz lateksa in / ali silikonske erotične igračke, vedno uporabite lubrikant na vodni osnovi. Nekateri analni lubrikanti imajo tudi rahlo anestetski učinek., dobijo pa se tudi taki z učinkom hlajenja ali gretja.

Začnite z majhnim 

Ko gre za analno stimulacijo je pomembno da ne hitite. Stisk zunanje mišice zapiralke anusa je zelo naravna reakcija, zato je pomembno, da se počutite sproščeno. Začnite s prstom ali majhnim analnim čepom, da se telo privadi občutka. Dobijo se kompleti, ki vsebujejo analne igračke različnih velikosti, da počasi stopnjujete. 

Masaža prostate

Masažo prostate, je nekaj, kar bi moral poskusiti vsak moški. Za to obstaja cela vrsta pripomočkov, ki bodo stimulirali moško G točko, ki se nahaja v anusu tik poleg prostate. Njena stimulacija povzroči čvrsto erekcijo in neverjetno vzburjenost, ki vas bo hitro povedla do magičnega, dolgotrajnega orgazma. Prostato lahko masirate s prsti, obstaja pa cel kup masažerjev, tudi vibracijskih.

Analne igračke

Analne igrače so običajno ukrivljene, imeti morajo razširjeno osnovo, da se ne "izgubijo" v notranjosti. Najbolje je, če so narejeni iz neporoznega materiala. Nekatere omogočajo tudi prekuhavanje, ki omogoči najtemelitejšo higijeno. Če pri seksu analno igračko delite s partnerjem se priporoča, da jo pokrijemo s kondomom, ni potrebno vsakokratno spiranje. Zelo priljubljeni so analni vibratorji, pri moških stimulatorji prostate, ki so lahko vibracijski ali brez vibracij.

Analni čepi

Namen analnega čepa je stimulacija anusa. So vibracijski in nevibracijski, različnih oblik in velikosti, narejeni iz različnih materialov silikona, stekla, plastike, kirurškega jekla... Njihova uporaba je enostavna in varna. Lahko se uporabljajo za popestritev spolnega akta ali amostojno. Pri moških stimulirajo prostato, pri ženskah pa s tem, ko napolnijo rektalni predel, vršijo pritisk na vaginalne stene, jo zmanjšajo in s tem povečajo užitek pri istočasni vaginalni penetraciji. Za stimulacijo sa odlično obnesejo tudi analne kroglice, ki jih postopoma nanizate v anus, počasi eno za drugo in jih med orgazmom oziroma ejakulacijo postopoma potegnete ven. S tem se močno okrepi orgazem. 

Comments (0)

No comments at this moment

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.