Stiff & Strong erekcijska črpalka - You2Toys
Stiff & Strong erekcijska črpalka - You2Toys
Stiff & Strong erekcijska črpalka - You2Toys
Stiff & Strong erekcijska črpalka - You2Toys
Stiff & Strong erekcijska črpalka - You2Toys

Stiff & Strong erekcijska črpalka - You2Toys

05043190000
Rok dobave: 5 - 12 dni
59,90 €
Z DDV

Črpalka enostavna za uporabo z močnim vakuumom, ki ga lahko prilagodte. Preizkušena pomoč pri lajšanju težav z erekcijo. Obstoječo erekcijo okrepi.
Skupna dolžina cilindra črpalke 22 cm, globina vstavljanja 21 cm, notranji premer 5,7 cm, zunanji premer 6 cm. Ø odprtine za rokav 2,3 cm. ABS, silikon, kovina.

• Prozorna črpalka za penis s škarjastim ročajem, manometrom z varnostnim ventilom in merilno lestvico
• Enostavno rokovanje: S črpalko s škarjastim ročajem lahko preprosto in intuitivno ustvarite učinkovit vakuum za moč v vakuumskem cilindru.
• Merljivo: Merilna lestvica na vakuumskem cilindru vam natančno pokaže, kako pokončen je vaš penis.
• Varno: Uporabljeni tlak lahko preverite neposredno na manometru. Če ste ustvarili prevelik podtlak, vam ga bo varnostni ventil pomagal uravnati.

 

Kako se uporablja črpalka za penis Stiff & Strong?
Z erekcijsko črpalko Stiff & Strong zlahka dosežete odlične rezultate. To naredite tako, da valj črpalke previdno položite na svoj penis. Če želite, lahko uporabite nekaj lubrikanta. Nato s pomočjo škarjastega držala ustvarite vakuum, ki omogoči večji pretok krvi v vaš penis. Velikost nastale erekcije lahko opazujete z milimetrsko natančnostjo na merilni skali na cilindru črpalke. Za preverjanje uporabljenega tlaka lahko uporabite manometer. Če ste z vakuumom potence pretiravali, lahko z varnostnim ventilom ponovno hitro izenačite pritisk.

Kaj je posebnega pri Stiff & Strong penis črpalki
Erekcijska črpalka Stiff & Strong prepriča predvsem s preprosto, a zelo učinkovito uporabo. Upravlja se ročno in jo je v nasprotju z električnimi črpalkami mogoče upravljati individualno glede na vaše potrebe. Črpalka za penis Stiff & Strong vam ponuja tudi široko paleto možnosti nadzora - zahvaljujoč svoji merilni lestvici in manometru, vključno z varnostnim ventilom.

Na kaj moram biti pozoren pri uporabi črpalke za penis Stiff & Strong?
Gladka površina je prednostna za ustvarjanje močnega vakuuma. Zato je pred uporabo črpalke smiselno obriti intimni predel.

Kako se črpalka za penis Stiff & Strong čisti?
Vakuumski valj lahko enostavno očistite z vodo in blagim milom.

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.