Viracijska kletka za penis Power Cage Razširi

Vibracijska kletka za penis Power Cage

Pipedream Pipedream

PD4136-23

Novo

Enostaven, učinkovit ojačevalec erekcije. Izboljša velikost in vzdržljivost penisa, hkrati z intenzivnimi vibracijami pomaga partnerki doseči hitrejši orgazem.

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 d. dni

39,90 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 7 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 7 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,75 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 50,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Razvit je bil kot varna, cenovno dostopna, nehirurška alternativa dragim medicinskim postopkom in tabletam. S tem nastavkom boste kot profesionalec in tudi sami uživali v takšnem seksu, o katerem ste vedno sanjali. Izdelan je iz kakovostnega TPR materiala brez ftalatov, z njimi boste lahko še bolj uživali ob uporabi lubrikanta osnovi. Udobno in enostavno se prilega večini velikosti penisa. Trije obroči se prilegajo okoli penisa, spodnji obroč pa se ovije okoli testisov, zaradi česar bo večji, debelejši in omogoča dolgotrajnejšo erekcijo. Power Cage vzemite kamor koli in vedno boste pripravljeni na akcijo!

S to kletko, ovito tesno okoli vsakega centimetra vaše moške, boste ohranili trde erekcije in podaljšali zabavo, hkrati pa stimulirali partnerko in jo popeljali do sanjskih orgazmov. Higienska kletka je narejena tako, da pusti glavico penisa zunaj nje, da začutite vsak odotik in uživate v naravnem dotiku partnerke. Preizkusite se pod tušem ali čas kopeli spremenite v užitek!


Dolžina: 8.9 cm
Premer: 3,3 m
Spodnji premer: 8,8 cm
Teža: 22,68g
Prilagodljiv za skoraj vse velikosti penisa.
Sestava: TPE
Brezplačne baterije priložene 2 LR41 / AG3 (1.5V)
Vodoodporen
To ni kondom!