Vibracijski masturbator PDX elite Moto Stroker
Vibracijski masturbator PDX elite Moto Stroker
Vibracijski masturbator PDX elite Moto Stroker
Vibracijski masturbator PDX elite Moto Stroker

Vibracijski masturbator PDX elite Moto Stroker - USB polnilen

D-226787
Rok dobave: 5 - 12 dni
159,90 €
Z DDV

Doživite vrhunsko prostoročno izkušnjo z inovativno oblikovanim pripomočkom za moške, ki želijo uživati tudi, ko so sami. Sesa in gnete ločeno ali oboje skupaj

100% secure payments

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2022-06-11

 

Doživite vrhunsko prostoročno izkušnjo! Intenzivno sesanje in gnetenje z obročki vam daje okrepljene orgazme in največji užitek! V obojem lahko uživate skupaj ali ločeno Moto Stroker združuje neverjetne vibracije s super gladkim samodejnim premikanjem notranjosti masturbatorja! Notranji potisni mehanizem je popolnoma skrit v notranjosti in ima 2 kovinska "prijemalna" obročka okoli penisa, ki ga nežno gneteta in stisneta penis.

Vsak obroč je obložen z vrsto kroglic užitka, ki se valjajo navzgor in navzdol po penisu, medtem ko super mehka notranjost iz TPR materiala ovije vsak centimeter.

Motor, ki ga poganja polnilna baterija ima izjemno zmogljivost z dvema stopnjama intenzivnih gibov in 5 vznemirljivih ritmov vibracij, ki vas bodo spravili ob pamet. S pritiskom na gumb prilagodite svoj užitek.

Vaša najboljša izkušnja z božanjem je pripravljena, ko ste!

Potisnite penis v voljne ustnice mehkega tulca, da z vsakim potiskom uživate v vrstah in vrstah spodbudnih užitkov, ki obdajajo vašega korenjaka. Zmogljiv motor zagotavlja močan in enakomeren vakuum, ki bo tesno sesal ves vaš penis in vam tako zagotovil najboljšo masturbacijo, kar ste jih kdaj imeli! Prilagodite svoje zadovoljstvo tako, kot si želite! Uživajte v sesanju in potiskanju: ločeno ali skupaj! Oba močna motorja delujeta neodvisno, tako da lahko uživate v stimulativnem, tesnem vakuumskem sesanju z ali brez prijetnega potiska. Dve stopnji hitrosti upravljate s preprostim pritiskom na gumb. Obkrožite svoj penis z vrhunsko izkušnjo, ki navdušuje! Navodila za nego: Vložek PDX je odstranljiv za enostavno čiščenje. Preprosto odvijte zgornji obroč, da odstranite vložek. Čiščenje s čistilom za osvežitev igrač in toplo vodo ali z milnico in toplo vodo. Moto Batorja ne potapljajte v vodo.

Vstavna dolžina 14 cm 

Skupna dolžina: 25 cm

Notranji premer: 5 cm

Načini vibracij 2

5 stopenj hitrosti

Material ABS Plastika, TPR

60 min polnjenja za 60 min užitka

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.