Kondomi Skins Extra large 12 kom
Kondomi Skins Extra large 12 kom
Dobava takoj

Kondomi Skins Extra large 12 kom

D-209335
Rok dobave: 1 - 2 dni
9,90 €
Z DDV

Večji kondomi, ki imajo dolžino 205 mm,  širina 57 mm. Brez neprijetnega vonja po lateksu, dajejo naraven občutek in so obenem močni kondomi.

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2022-09-14

 

Skins pravi: preden smo se odločili za pravo velikost naših ekstra velikih kondomov, smo za pomoč zaposlili skupino dobro obdarjenih moških. Če gre za izbiro izjemno velikega kondoma, velikost resnično ni pomembna! Naš sodniški senat je preizkusil vse razpoložljive kondome na trgu in se skupaj odločil, kaj se jim zdi najbolj primerno. Optimalna velikost, ki so jo dosegli, je bila obseg 57 mm in dolžina 205 mm - in Skins Extra Large so bili zadetek v polno, izdelani točno po priporočenih specifikacijah.

Extra Large so narejeni iz naravnega lateksa visoke kakovosti dajejo naraven občutek in so obenem močni kondomi. Tako tanki da jih boste občutili kot drugo kožo!
- Brez vonja po lateksu
- Bistra prozorna barva 
- Naravni občutek
- Lubricirani za varnost in udobje 
- Kondomi imajo dolžino 205 mm,  širina 57 mm.

Ob pravilni uporabi Skins Natural Condoms močno zmanjša tveganje za nosečnost in spolno prenosljive okužbe, čeprav nobena metoda kontracepcije ne more zagotoviti 100% zaščite. Prosimo preberite navodilo.

dolžina kondoma
205 mm
debelina kondoma
65 µm
širina
57 mm

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Dobava takoj

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.