Lubrikant Fruity Love...

Lubrikant Fruity Love marelica/pomaranča 120 ml - System JO

E25315
Rok dobave 5 - 12 dni
19,90 €
Z DDV

Slasten lubrikant na vodni osnovi, ki ga lahko brez skrbi poližete in uživate v opojnem vonju in okusu marelic. Lubrikanti System JO So gladki, viskozni in niso leplivi. Uživajte v vsakem okusu posamično ali si ustvarite lasten edinstven koktajl. Vsak okus je naprodaj posamično. Vsi lubrikanti System JO H2O so izdelani v ZDA iz najbolj kakovostnih farmacevtskih sestavin na trgu.


- Izdelani so brez umetnih sladil in so brez neprijetnega priokusa.
- Naprodaj je vsak okus posamično
- Na vodni osnovi 
- Količina: 120 ml
- Združljivi z lateksom, kondomi in vsemi erotičnimi igračami

 

So gladki, viskozni in niso leplivi. Uživajte v vsakem okusu posamično ali si ustvarite lasten edinstven koktajl. Vsak okus je naprodaj posamično. Vsi lubrikanti System JO H2O so izdelani v ZDA iz najbolj kakovostnih farmacevtskih sestavin na trgu.

-iIdelani so brez umetnih sladil in so brez neprijetnega priokusa.
- Naprodaj je vsak okus posamično
- Na vodni osnovi 
- Količina: 120 ml
- Združljivi z lateksom, kondomi in vsemi erotičnimi igračami

 

Več o System JO
Blagovna znamka Sistem Jo proizvaja visokokavkovostne lubrikante vseh vrst, masažna olja in gele, kopeli, stimulacijske gele zanjo in zanj... Njihovo vodilo je ponuditi strankam kvaliteto po dostopni ceni.
Telesni užitek, spolnost in intimnost so bistvenega pomena za srečno in uravnoteženo življenje. System JO ponuja celovite čutne rešitve za spodbujanje, krepitev in spodbujanje vašega spolnega zdravja in dobrega počutja. Njihovi izdelki vključujejo osebna maziva, masažne drsnike, terapije za kopel in telo, stimulacijske gele in izdelke za izboljšanje za moške in ženske.
Njihov cilj je zagotoviti celovit sistem, ki bo strankam pomagal doseči srečnejše življenje z aktivnim in zdravim telesnim užitkom. Želeli pa so tudi predstaviti dostopno blagovno znamko, ki sprejema najrazličnejše posameznike.
Spoznajte svojega novega najboljšega prijatelja, System JO.


Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.