Silikonski lubrikant 120 ml - System JO

Silikonski lubrikant 120 ml - System JO

E25001
Rok dobave: 5 - 12 dni
33,90 €
Z DDV

Visokokakovosten silikonski lubrikant za dolgotrajno vlaženje narejen iz najbolj kakovostnega medicinskega silikona. 

 

 

Odlikuje ga izjemno dolga obstojnost in viskoznost. Nekaj ​​kapljic bo dovolj za dolgotrajno vlaženje ali za masažo telesa. Uporaben je v vseh spolnih praksah; s partnerjem, solo ali z igračkami (ne silikonskimi). Je vodoodporen in zato primeren za uporabo tudi v vodi.

- Ne uporabljajte ga na silikonskih igračkah!
- Brezbarven, brez vonja, nevtralnega okusa
- Združljiv z lateksom
- Hipoalergena formula za občutljivo kožo
- Enostavno čiščenje z milnico
- Vodoodporen
- Varen za lateks

Več o System JO
Blagovna znamka Sistem Jo proizvaja visokokavkovostne lubrikante vseh vrst, masažna olja in gele, kopeli, stimulacijske gele zanjo in zanj... Njihovo vodilo je ponuditi strankam kvaliteto po dostopni ceni.
Telesni užitek, spolnost in intimnost so bistvenega pomena za srečno in uravnoteženo življenje. System JO ponuja celovite čutne rešitve za spodbujanje, krepitev in spodbujanje vašega spolnega zdravja in dobrega počutja. Njihovi izdelki vključujejo osebna maziva, masažne drsnike, terapije za kopel in telo, stimulacijske gele in izdelke za izboljšanje za moške in ženske.
Njihov cilj je zagotoviti celovit sistem, ki bo strankam pomagal doseči srečnejše življenje z aktivnim in zdravim telesnim užitkom. Želeli pa so tudi predstaviti dostopno blagovno znamko, ki sprejema najrazličnejše posameznike.
Spoznajte svojega novega najboljšega prijatelja, System JO.Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.