Sexy Igra za pare Change your rutine

Sexy Igra za pare Change your rutine

D-218417
Rok dobave: 4 - 12 dni
10,90 €
Z DDV

Izstopita iz rutine z igro, ki vama bo omogočila najbolj seksualna dejanja, ki jih boste živeli. Pozor igra je v angleškem in španskem jeziku

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2022-08-01

 

Pozor igra je v angleškem in španskem jeziku!!

Zelo enostavno! Tisto, ki dobi največje število, začnite s številčno kocko. Zavrtite kocko z barvnimi krogi, ki vam bodo povedali barvo vrste testov, ki jih boste morali opraviti. V "WHO LIVE THE ROMANCE" boste imeli dokaz za najbolj romantično, z "LET PLANS" boste preživeli najbolj čutne dogodivščine, "Leave HOME" vam bo omogočil, da se vsak dan izvlečete iz rutine. Najbolj seksualna dejanja, ki jih boste živeli, če se vas dotaknejo "PRELIMINARES" ali "TO THE GRAIN". In končno, tisti, ki pade v "PREMIO", bo lahko užival v najbolj pikantnih nagradah.

Če želite izvedeti, katero od dejavnosti boste morali vreči dve številčni kocki in te vam bodo povedale. (Na primer, če se izkaže vsota 10 točk na kocki in ste padli v testno vrsto "NAGRADA", boste morali narediti test 10. "LET'S MAKE PLANS" and "LEAVE HOME" trenutno še vedno ne morete izvajati testov, vendar ne skrbite. Teste obdržite in v enem tednu jih morate opraviti.

Komplet vključuje:


72 kart

3 kocke

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.