Moške bokser hlačke Anais men Petrol...
Moške bokser hlačke Anais men Petrol...

Moške bokser hlačke Anais men Petrol boxer

Anais men
7-10 dni
33,90 €
Z DDV

Seksi moške bokser hlačke iz visokokakovostnega materiala, narejeno v EU
Popoln kroj zagotavlja udobje med uporabo
Širok, udoben in elastičen trak v pasu
Sestava: 80% poliamid, 20% elastan

Perilo Anais je ustvarjeno in izdelano na Poljskem, perilo odlične kakovosti, pri čemer kakovost vsakega izdelka pred pošiljanjem preverja oddelek za kakovost. Anais Apparel najbolj seksi perilo na svetu od leta 2003.

TABELA VELIKOSTI
Velikost S M L XL 2XL 3XL
Pas v cm
S:75-80 cm v pasu
M:81-88 cm v pasu
L:89-97 cm v pasu
XL: 98-106 cm v pasu
XXL:107-116 cm v pasu
XXXL:117-125 cm v pasu
                                                                          

 

Izberite velikost
  • XL
  • L
  • M
  • S

 

ANAIS, PERILO ZA VSE SPOLNE OKUSE.

Po lansiranju ženskega spodnjega perila ANAIS leta 2016 je bila nekaj let kasneje, leta 2021, izumljena blagovna znamka ANAIS FOR MEN, ki služi drugačni tržni niši. Lastniki družinskega podjetja so se odločili lansirati ANAIS in ga spremeniti v blagovno znamko, ki je bolj odprta za občinstvo različnih starosti in spolnih okusov.

Z začetkom te blagovne znamke je ANAIS resnično vzletel in vsako leto podvojil svojo priljubljenost.

Blagovna znamka je bila ustvarjena in izdelana v Evropi, z uporabo najboljših evropskih tekstilij, vendar izdelanih drugače.

Ta znamka je postala bolj vroča, bolj seksi, bolj divja in tako ni postala le blagovna znamka za splošno mlajšo starostno skupino, ampak tudi priljubljena blagovna znamka pri odraslih moških in ženskah! Obožujejo jo ženske iz vse Evrope.

Ustvarjeno in izdelano na Poljskem, perilo odlične kakovosti, pri čemer kakovost vsakega izdelka pred pošiljanjem preverja oddelek za kakovost.

Kot posledica uspeha ANAIS blagovna znamka še naprej raste, ustvarja nove kolekcije za moške in razvija široko paleto. S pikantnim in seksi slogom je ANAIS FOR MEN skupnost sprejela z odprtimi rokami in je danes referenčna znamka v modi predvsem za heteroseksualne moške, ki skrbijo za svojo podobo, in istospolne moške z vsega sveta.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.