Novo Silikonski dildo s pasom 20 cm Fantasy X-tensions hollow Razširi

Votel silikonski dildo 20 cm s pasom Fantasy X-tensions hollow

Pipedream Pipedream

PD4127-21

Novo

Silikonski dildo, odaljšek penisa, ki je lahko tudi odličen pripomoček/proteza za tiste, ki imajo težave z erekcijo. Na voljo 20 cm, 22,5 cm in 25 cm

Več podrobnosti

Rok dobave: 4 - 12 dni

65,90 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 13 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 13 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 3,25 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Spremenite svoj penis v stroj za takojšnje užitke. Postanete moški, kot ste si vedno žeželi in zadovoljite svojo partnerko s pomočjo tega enostavnega a učinkovitega pripomočka. Razvit je bil kot varna, cenovno dostopna ne-kirurška alternativa dragim medicinskim postopkom in tabletam.  Idealen za moške s težavami z erekcijo.

Silicone Hollow Extension je primeren podaljšek za moške vseh velikosti! Idealen za tiste, ki trpijo zaradi erektilne motnje ali prezgodnje ejakulacije. Stožčasta glavica olajša vstavljanje, zunanji del je mehak elitni silikon, medtem ko je notranji del votel in vsebuje premaz Luv-Touch za izjemno udobje. IŠiroka odprtina se lahko prilagodi večini velikosti in se boste počuti dobro kot v lastni koži, nastavljivi pas pa ustreza do 127 cm obsega pasu. 

 

- Na voljo 20 cm, 22,5 cm in 25 cm
- V kompletu dobite še vzorčka čistila in lubrikanta
- Mehak in prijeten silikonski zunanji ovoj
- Trdna votla gred
- Ekstra široko odpiranje (4 cm)
- Luv-Touch premaz znotraj za dodatno udobje
- Nastavljiva elastiča opora
- Brez ftalatov
- Enostavno čiščenje s čistilom igrače ali toplo vodo in milnico.