Vibracijski metuljček Lydia - Realov Razširi

Vibracijski metuljček Lydia, vibracijske tangice vijola - Realov

Realov Realov

Novo

USB polnilni metuljček Lydia prihaja iz nove genaracije erotičnih igračk, ki jih lahko upravljate z vašim pametnim telefonom. Dobite ga v kompletu s tangicami.

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

50,90 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 10 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 10 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 2,50 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!


- Primeren je za iPhone 4S ali novejše in Android OS4.3 / Bluetooth 4.0
- Udoben, uporaba s tangicami ali brez
- Dual načini: Tradicionalni in nadzor preko pametnega telefona
- Nudi 10 različnih vibracijskih načinov, ki so že vgrajeni v napravi, ter neomejeno načinov vibriranja, ki si jih izberete ali ustvarite sami preko mobilne aplikacije.


Ujemanje vašega telefona z metujčkom najlažje preverite tako, da si na vaš telefon preko trgovine Google Play ali App Store naložite aplikacijo 'REALOV' ter preverite ali jo vaš telefon podpira.
Ko naložite aplikacijo poskenirate QR kodo na izdelku ga povežete z vašim bluetoothom. Ob vstopu v aplikacijo se vam bo prikazalo več možnosti uporabe.
Več o aplikaciji si lahko preberete http://www.realov.com/down.aspx

- Intezivnost in način vibracij upravljate s premikanjem telefona
- Klikanje po površini
- Tresenje telefona
- Zvočno upravljanje
- Po zaslonu telefona narišite poljubni vzorec po katerem bo vibriral vaš metuljček
- Upravljanje na daljavo prepustite vašemu partneju, ki si lahko na svoj pametni telefon naloži aplikacijo in jo samodejno upravlja, medtem ko vi samo uživate


Polnjenje: poleg metujčka dobite tudi USB polnilec. Baterije bodo napolnjene v 2 urah, kar zadostuje za kar 4 ure uporabe
Dolžina 8.7 cm, premer 2,7 cm
Teža: 55g
Sestava: ABS, silikon
Vodoodporen
Več podatkov na: http://www.realov.com/