Znižana cena! ViaGel - Stimulacijski gel za moške Razširi

ViaGel - Stimulacijski gel za moške

Cobeco Pharma Cobeco Pharma

E20619

Novo

Gel za večjo vzburjenost, občutljivost ter daljše in trdnejše erekcije. Deluje že v nekaj minutah. Uporaba na vseh delih telesa, kjer želite večjo občutljivost. 

 

 

 

 

  

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

18,62 €

21,90 €

-15%

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 3 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,75 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Uporaba je enostavna, gel se nanese na penis, lahko tudi med predigro, saj deluje že v nekaj minutah. Uporabite ga lahko tudi na drugih delih telesa, kjer želite doseči večjo občutljivost.

- V skladu z EU Uredbo št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih izdelku ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Rezultati uporabe se med posamezniki lahko razlikujejo. Predlagamo, da si več o izdelku preberete na tujih spletnih straneh. 
- 100% varna uporaba tudi s kondomi
- Vsebina: 30 ml
- Glavne sestavine: Arnika, propilen glikol, Trietanolamin, Oleoresina Capsici, Chloromethylethylisothiazolinone


Cobeco Pharma je proizvajalec različnih vrst masažnih olj, lubrikantov, stimulansov, izdelkov za podaljšanje erekcije in ostalih izdelkov za boljši seks. Vsi izdelki so izdelani pod strogim nadzorom kakovosti, ki zagotavlja visoko kakovost končnega izdelka.