Vaginalne kroglice Naomi Tang
Vaginalne kroglice Naomi Tang
Vaginalne kroglice Naomi Tang
Vaginalne kroglice Naomi Tang
Vaginalne kroglice Naomi Tang
Vaginalne kroglice Naomi Tang

Vaginalne kroglice Nomi Tang

E24184
Rok dobave: 5 - 12 dni
92,90 €
Z DDV

Komplet elegantnih, diskretnih kroglic za učinkovito izvajanje Keglovih vaj. Dobite jih vlepi embalaži in so primerne tudi za obdarovanje.

Izberite barvo
  • Žareče roza

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2022-03-18

 

Tako imenovane Keglove kroglice so oblikovane tako, da vam pomagajo najti mišice medeničnega dna in jih učinkovito krepiti. Znane tudi kot Ben Wa kroglice, burmanske kroglice, gejše kroglice in ljubezenske kroglice. Kroglice se vstavijo v nožnico. Z držanjem in stiskanjem mišic okoli njih boste ciljali in okrepili mišice medenična dna. Ne samo, da bodo vaši orgazmi bolj intenzivni, če bodo te mišice močnejše, tudi lažje jih boste dosegli.
Uporaba je preprosta in varna. Kroglice vstavite v nožnico in s stiskom mišic preprečujete da bi izpadle. začnete z enojno kroglico, ko se mišice okrepijo stopnjujete vajo z nizom dveh kroglic. Vaginalne kroglice Nomi Tang so idealno dopolnilo za izvajanje Keglovih vaj, ki so učinkovite za preprečevanje ali odpravljanje težav z inkontinenco. Ob redni uporabi se krepijo vaginalne mišice kar poveča užitek med ljubljenjem za oba partnerja ter intenzivnejše in bolj nadzorovane orgazme.

Sestava: silikon, TPE in PC
Vodoodporne
Garancija: dvanajst mesecev
Pakiranje v darilni embalaži
Velikost: enojne 4x3, 4x3,4 cm, dvojne 7,1x2, 7x2,7 cm
Teža: enojne 40g, 70g dvojne
Lastnosti: enostavno vstavljanje, anatomsko oblikovane, ultra tihe med uporabo

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.