Seznam izdelkov po blagovni znamki Viamax

Viamax združuje naravna zelišča, preizkušena in zaupanja vredna tisočletja, da bi ustvarili novo, sodobno vrsto prehranskih dopolnil in gelov brez sintetičnih dodatkov. Viamax je inovativno švedsko podjetje. Njihov poudarek je na razvoju naravnih izdelkov na področju spolnega zdravja. Kotj e že znano orgazem sprosti endorfine - lastni telesni hormon sreče - in pospeši krvni obtok, zaradi česar ste srečnejši, bolj zdravi in privlačnejši. Z drugimi besedami, obstaja veliko razlogov, zakaj je seks dobro za vaše zdravje! Torej bi radi pozdravili Viamaxov svet naravnih izdelkov, ki povečujejo željo moških in žensk, ki želijo kar najbolje izkoristiti življenje.
Naš koncept združuje naravna zelišča, preizkušen in zaupan tisočletjem, z novim, sodobnim pristopom - brez sintetičnih dodatkov. Naša vizija je zadovoljiti povpraševanje naših kupcev po izdelkih, ki povečujejo željo in dobro počutje ter spodbujajo dobro spolno zdravje.
Naša filozofija je, da zelišča - kot ljudje - delajo bolje brez kemične manipulacije. Zato je naš cilj ves čas razvijati in distribuirati učinkovite izdelke, izdelane iz najvišje kakovosti zelišč. Vsi naši izdelki so podvrženi temeljitemu testiranju in preverjanju, da se zagotovi, da so resnično brez dodatkov.

Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov
  • e842f26eaa8ec6b51a26d4f2bc4d4f56.png

Blagovne znamke

FAQ

Pogosta vprašanja. Oglejte si odgovore.