Seznam izdelkov po blagovnih znamkah EasyGlide

Izjemno kvalitetni lubrikanti, izdelani na Nizozemskem so prijazni do kože, dermatološko testirani in klinično preizkušeni (CE certifikat)

 

EasyGlide je priznan Nizozemski proizvajalec vseh vrst lubrikantov. V njihovi zbirki so lubrikanti na vodni osnovi, analni, silikonski, lubrikant z grelnim učinkom, lubrikant s hladilnim učinkom ter čistilo za erotične igračke.Lubrikanti EasyGlide so visokokakovostni lubrikanti na vodni osnovi, ki jih proizvaja certificiran nemški proizvajalec. Posebna nemastna sestava se zlahka odstrani z vodo in ne pušča sledi niti v strastnih trenutkih. Dajejo prijeten občutek na koži, nsoi lepljiv, ter imajo odlične mazalne lastnosti. EasyGlide je idealen lubrikant za poln in brezskrben seks. Osnova za brezskrbno in čutno vzdušje je zaupanje v partnerja - prav tako nujno je zaupanje v vse izdelke, ki so povezani z ljubljenjem in pridejo v stik z intimnim področjem. Za brezskrben spolni odnos je priporočljivo, da ste ob nakupu pozorni na naslednje točke: Oznaka CE, ki v skladu z Zakonom o medicinskih izdelkih označuje zakonit medicinski izdelek, ki je primeren za področje genitalij. Identifikacijska oznaka "kompatibilna s kondomi iz lateksa", ki zagotavlja združljivost izdelka s kondomi. Z EasyGlide lubrikanti ponujamo nemško kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo ta tri merila in vam zagotavljajo široko paleto izdelkov za vaše individualne potrebe in želje.

Manj
Analni lubrikant EasyGlide 150 ml
Rok dobave: 5 - 12 dni
Drogerija

Analni lubrikant EasyGlide 150 ml

EasyGlide
27520024
9,90 €
Prodajni hit
Prodajni hit
Visoko kakovosten analni lubrikant na vodni osnovi, primeren za uporabo pri analnih spolnih odnosih in pri uporabi analnih erotičnih igračk, tudi silikonskih. 100% varen za uporabo skupaj s kondomi, tudi iz lateksa. Daje izjemno naraven občutek mehkobe in vlažnosti ter tako še okrepi užitek. Je nemasten, ni lepljiv, enostavno se odstrani z vodo in ne...
Lubrikant EasyGlide Anal - 1000 ml Lubrikant EasyGlide Anal - 1000 ml 2
Rok dobave: 7 - 12 dni
36,90 €
Visokokakovosten analni lubrikant izdelan na vodni osnovi, primeren za uporabo pri analnih spolnih odnosih in pri uporabi erotičnih igračk, tudi silikonskih.
Lubrikant EasyGlide Anal - 500 ml
Rok dobave: 5 - 12 dni
24,90 €
Visokokakovosten analni lubrikant izdelan na vodni osnovi, primeren za uporabo pri analnih spolnih odnosih in pri uporabi erotičnih igračk, tudi silikonskih.
Lubrikant EasyGlide Warming
Rok dobave: 7 - 14 dni
9,90 €
Visokokakovosten lubrikant na vodni osnovi z grelnim učinkom. Prijazen do kože, združljiv s kondomi iz lateksa in vsemi vašimi erotičnimi igračami.
Lubrikanti EasyGlide Cooling
Rok dobave: 5 - 12 dni
9,90 €
Visokokakovosten lubrikant na vodni osnovi z  učinkom hlajenja. Prijazen do kože, združljiv s kondomi iz lateksa in vsemi vašimi erotičnimi igračami.
Lubrikant EasyGlide - 500 ml
Rok dobave: 5 - 12 dni
29,90 €
Lubrikant visoke kakovosti, na vodni osnovi ni lepljiv in ne pušča sledi. Prijazen je do kože, dermatološko testiran in klinično potrjen (CE certifikat)
Lubrikant na vodni osnovi EasyGlide - 1000 ml Lubrikant na vodni osnovi EasyGlide - 1000 ml 2
Rok dobave: 5 - 12 dni
36,90 €
Lubrikant visoke kakovosti, na vodni osnovi ni lepljiv in ne pušča sledi. Prijazen je do kože, dermatološko testiran in klinično potrjen (CE certifikat)
Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.