Vaginalne kroglice OVO L1 A
Vaginalne kroglice OVO L1 A
Vaginalne kroglice OVO L1 A
Vaginalne kroglice OVO L1 A

Vaginalne kroglice OVO L1 A

D-211349
Ni na zalogi
29,90 €
Z DDV

Komplet dveh parov kroglic, lažje in težje, da jih lahko kombinirate. Namenjene so stimulaciji in krepitvi mišic medeničnega dna. Kroglice OVO niso porozne in zagotavljajo najboljšo higieno. Idealne so za izvajanje Keglovih vaj, učinkovite za preprečevanje ali odpravo težav z inkontinenco. Koplet vsebuje dva para kroglic, da z napredkom težo lahko postopoma dodajate. Začnete z lažjima kroglicama, nato eno modro zamenjate s kromirano in na koncu, ko se mišice učvrstijo, uporablajte dve kromirani kroglici. Uporaba je preprosta in varna. 


- Prosojne kroglice 23 g vsaka
- Krom kroglica 33 g vsaka
- Vodoodporne
- Sestava: silikon, ABS
- Enostavno čiščenje: s čistilom za erotične igračke ali 
  s toplo vodo in milnico 
- Uporabljajte lubirkant na vodni osnovi
- Garancija proizvajalca: 15 let

Izberite barvo
  • Črna

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2023-09-03


 

Tako imenovane Keglove kroglice so oblikovane tako, da vam pomagajo najti mišice medeničnega dna in jih učinkovito krepiti. Znane tudi kot Ben Wa kroglice, burmanske kroglice, gejše kroglice in ljubezenske kroglice. Kroglice se vstavijo v nožnico. Z držanjem in stiskanjem mišic okoli njih boste ciljali in okrepili mišice medenična dna. Ne samo, da bodo vaši orgazmi bolj intenzivni, če bodo te mišice močnejše, tudi lažje jih boste dosegli.
Vstavite jih v nožnico in s stiskom mišic preprečujete da bi kroglici izpadli.Idealne so za izvajanje Keglovih vaj, učinkovite za preprečevanje ali odpravljanje težav z inkontinenco. Ob redni uporabi se krepijo vaginalne mišice. Posledica tega so intenzivnejši in bolj nadzorovani orgazmi.
4053856997594

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.