Hydromax X30 - Bathmate
Hydromax X30 - Bathmate
Hydromax X30 - Bathmate

Erekcijska črpalka Hydromax 7 - Bathmate

E23723
Rok dobave: 5 - 12 dni
139,90 €
Z DDV

Erekcijska črpalka za povečanje penisa, ki ima kar 50 novih funkcij in kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi s klasično črpalko Bathmate.

- Povečanje penisa po dolžini. 
- Povečanje penisa po obsegu.  
- Hitra pridobitev rezultatov.  
- Za že izkušene uporabnike
  erekcijskih črpalk
- Za max. dolžino penisa 18 cm, premer 4,7 cm
- Sestava: guma, PVC

S pomočjo Bathmate črpalke se penis poveča in ohranja v dobri formi. Redna uporaba črpalke preprečuje nastanek erektilne motnje in preprečuje ukrivljanje penisa. Lajša erektilne motnje in pomaga pri Peyronijevi bolezni (pomaga izravnati ukrivljen penis) Hydromax X30 ima neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja,

Izberite barvo
  • Rdeča
  • Modra
  • Prosojna

100% secure payments

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2017-04-16

 

Čiščenje bo enostavnejše, ker je obroček popolnoma odstranljiv. Novost je tudi 360 stopinjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem in spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Nov pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z eno roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas. Izboljšana merska skala vam ponuja boljši pregled nad situacijo, s katero bo spremljanje rezultatov še enostavnejše. Za popolni oprijem in nadzor pa bo poskrbela zrnata plastična tekstura, ki se nahaja na vakumski cevi. Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 min na dan.
Hydromax x30 uporablja silo podtlaka, da se penis razteguje in vodo, da je delovanje črpalke čimbolj prijetno. 
85 od 100 uporabnikov je v nekaj tednih pridobilo več kot 2 centimetra na dolžini.  95 od 100 uporabnikov je v enem mesecu pridobilo več kot centimeter v dolžino.  Veliko uporabnikov, ki uporabljajo črpalko dlje časa so si povečali penis za več centimetrov. 85 od 100 uporabnikov ima močnejše orgazme. Bathmate je edina črpalka, ki razširi in poveča penis po celotni dolžini.
Erektilne motnje prizadenejo 80% moških v različnih obdobjih življenja. Bathmate z ustvarjenim podtlakom simulira učinek enak erekciji, s tem ko sili kri v gobasto tkivo imenovano Corpora Cavernosa. Pri moških, ki imajo težave s prehajanjem krvi v penis ( vaskularni problemi) lahko Bathmate pomaga. 
. 

Morda vam bo všeč tudi

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.