Dve Menstrualni skodelici 15+20 ml Satisfyer Feel Good Lila
Dve Menstrualni skodelici 15+20 ml Satisfyer Feel Good Lila
Dve Menstrualni skodelici 15+20 ml Satisfyer Feel Good Lila
Dve Menstrualni skodelici 15+20 ml Satisfyer Feel Good Lila

Dve Menstrualni skodelici 15+20 ml Satisfyer Feel Good Lila

E30963
Rok dobave: 4 - 12 dni
15,90 €
Z DDV

Satisfyer Feel Good je udobna, ekološka in inovativna menstrualna skodelica s priročno "vrvico" za odstranjevanje. V kompletu dobite kar dve silikonski menstrualni skodelici, večja skodelica za močnejše menstruacije, manjša za šibkejše. Izdelani sta iz čistega medicinskega silikona, kar je zagotovilo, da ne povzroča alergij, glivičnih okužb ali uretritisa. Menstrualna skodelica je idealna za uporabo med športom, tudi med plavanjem, super udobna za nošenje podnevi in ponoči, je okolju in telesu prijazna alternativa vložkom in tamponom. 
DISKRETNA DOSTAVA: naročila so vedno dostavljena v diskretni embalaži brez navedbe trgovine

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2023-03-04

 

Zaradi brezšivne konstrukcije in elegantne odstranljive vrvice je skodelica zelo enostavna in prijetna za uporabo. Prilagodljiv material se popolnoma prilagodi svojim konturam in nudi varno in higiensko zaščito do 12 ur. Končno lahko uživate v športu, savni ali termalnih kopališčih popolnoma sproščeno!
Kako uporabljati menstrualno skodelico?

Kuhajte jo 3 minute, da se sterilizira.
Bodite sproščujoči, če to počnete prvič.
Dobro si operite roke
Namestite se v udoben položaj.
Pritisnite skodelico.
Upognite jo v obliki črke U
Z drugo roko ločite ustnice in vstavite skodelico,

Kako skodelico odstraniti?

Očistite roke.
Namestite se v udoben položaj
Vstavite prst v obroček in potegnite, počasi jo odstranjujte.
Očistite skodelico z vodo in pH nevtralnim milom (brez vonja)
Skodelica je že pripravljena za ponovno uporabo.

Menstrualna skodelica je idealna za šport in super udobna za nošenje podnevi in ponoči. Proizvodnja menstrualne skodelice je naravi prijaza: v proizvodnem procesu se ne uporablja belil kot npr.klor, ki ustvarja dioksine in onesnažuje vodo, zrak, zemljo in se lahko shranijo v naših celicah. Omogoča uporabo približno 10 let. Zaradi svoje dolge življenjske dobe ustvarjajo skodelice manj odpadkov kot tamponi in vložki (vsako leto se zavrže na svetu, okoli 45.000 milijonov vložkov in tamponov).

Menstrualno skodelico lahko uporabljate že pred prvim spolnim odnosom. Zagotavlja dobro prileganje na steno nožnice in tesnenje. Je higienična, zdravstveno neoporečna, učinkovitejša. Uporaba je preprosta. Površina skodelice je gladka, pecelj pa raven, zato je čiščenje zelo enostavno. Po praznenju jo izperete z vodo ali očistite s čistilom Priporočamo Cobeco čistilo za erotične igračke 50ml ki je praktično tudi za v torbico 

 

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.