• Novost
Kondomi Billyboy dotted 100 kom

Kondomi Billy boy dotted 100 kom

D-228816
Rok dobave: 4 - 8 dni
29,90 €
Z DDV

Prozorni kondomi z izbočenimi pikicami za intenzivno stimulacijo Izdelani so v Nemčiji, iz lateksa naravnega kavčuka, lubricirani, z rezervoarjem
Debelina stene pribl. 0,1 mm
Širina ravnega kondoma: 52 mm
Vsak kondom je elektronsko testiran
Ustreza standardu EN ISO 4074
BILLY BOY, blagovna znamka kondomov številka ena v Nemčiji

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2022-01-09

 

Velikost: 175 mm, širine 52 mm 

Vsak kondom je elektronsko preizkušen

Sestava: lateks (lahko povzroči alergijsko reakcijo)


Na trgu so prisotni že od leta 1990 izdelani so v Nemčiji (to je že sinonim za nadzor in kakovost izdelka) Kondomi z namenom spremeniti pojem „kondom“. In to je, da poleg zaščite prinašajo v vaše odnose zabavo, drznost in svežino.

Sestava naravni lateks (lahko povzroči alergijsko reakcijo pri ljudeh, ki so občutljivi na lateks)

BILLY BOY je odrasel. V zadnjih 25 letih je nemška priljubljena blagovna znamka kondomov postala nepogrešljiva za samozavestne, odprte in neposredne ljudi, ki želijo prevzeti odgovornost za svoje življenje. BILLY BOY ni več samo izdelek za mlade, ampak vseživljenjski spremljevalec za ljudi, ki iščejo uspeh in odlične izkušnje ne le na univerzi, v javnem življenju ali v službi, ampak predvsem v ljubezni.


BILLY BOY je zanesljiv spremljevalec mladih, spolno aktivnih ljudi, ki želijo odkrito uživat in izživeti svoje spolne potrebe, ti zaupajo BILLY BOYU. Kondom je postal značilnost celotne generacije.

BILLY BOY je dober in nepogrešljiv spremljevalec v današnjem sodobnem življenjskem slogu. Velika raznolikost kondomov BILLY BOY ponuja aktivnim, odprtim ljudem zabavo in svobodo - in zato srečno in brezskrbno ljubezensko življenje.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.