• Novost
XL kondomi Billy boy 100 kom

XL kondomi Billy boy 100 kom

D-228818
Rok dobave: 4 - 12 dni
29,90 €

Izjemno veliki kondomi (približno 195 mm) in zelo širok (do 62 mm v zgornjem delu) BILLY BOY, blagovna znamka kondomov številka ena v Nemčiji. Nemški proizvod

 

Več prostora in dolžine

Narejen iz lateksa iz naravnega kavčuka, lubricirani, z rezervoarjem

Izjemno velik (približno 195 mm) in zelo širok (do 62 mm v zgornjem delu)

Prozorni, gladki, anatomsko oblikovani

Vsak kondom je elektronsko preizkušen

Ustreza EN ISO 4074

Proizvedeno v Nemčiji


Na trgu so prisotni že od leta 1990 izdelani so v Nemčiji (to je že sinonim za nadzor in kakovost izdelka) Kondomi z namenom spremeniti pojem „kondom“. In to je, da poleg zaščite prinašajo v vaše odnose zabavo, drznost in svežino.

Sestava naravni lateks (lahko povzroči alergijsko reakcijo pri ljudeh, ki so občutljivi na lateks)

BILLY BOY je odrasel. V zadnjih 25 letih je nemška priljubljena blagovna znamka kondomov postala nepogrešljiva za samozavestne, odprte in neposredne ljudi, ki želijo prevzeti odgovornost za svoje življenje. BILLY BOY ni več samo izdelek za mlade, ampak vseživljenjski spremljevalec za ljudi, ki iščejo uspeh in odlične izkušnje ne le na univerzi, v javnem življenju ali v službi, ampak predvsem v ljubezni.


BILLY BOY je zanesljiv spremljevalec mladih, spolno aktivnih ljudi, ki želijo odkrito uživat in izživeti svoje spolne potrebe, ti zaupajo BILLY BOYU. Kondom je postal značilnost celotne generacije.

BILLY BOY je dober in nepogrešljiv spremljevalec v današnjem sodobnem življenjskem slogu. Velika raznolikost kondomov BILLY BOY ponuja aktivnim, odprtim ljudem zabavo in svobodo - in zato srečno in brezskrbno ljubezensko življenje.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.