Pogosta vprašanja

1. Bo moj paket odposlan diskretno?

Zavedamo se, da je diskretnost izjemno pomembna, zato bo vaše naročilo odposlano v nevtralni, dobro prelepljeni embalaži, ki v ničemer ne izdaja vsebine paketa ali imena spletne trgovine. Kot pošiljatelj je navedeno podjetje Oblikovanje vizualnih komunikacij Greta Avsec s.p. Nikjer na paketu ni navedeno ime trgovine ali pa kakršnakoli asociacija na erotično trgovino in nihče (vključno z dostavljalcem) ne more predvidevati vsebine paketa. Če želite, vam naročilo lahko pošljemo tudi poštno ležeče. 


2. Kaj če naročenega ne želim prejeti na dom?
Ni problema. Sta dve možnosti prevzem paketa na paketomatu Pošte Slovenije ali na pošti, kot poštno ležeče. Ob zaključku naročila nam napišite, da bi želeli, da je paket odposlan poštno ležeče in na kateri pošti želite, da vas paket počaka. Potrebno je napisati točno številko poštne poslovalnice (1000 Ljubljana ni dovolj) oz naslov paketomata. Seznam in opis postopka najdete na: www.pspaketomat.si V obeh primerih domov ne prejmete nobenega obvestila. Ko bo paket odposlan vas bomo obvestili v mailu in vam poslali št. za sledenje paketa, da boste lahko na spletni strani pošte preverili, če vas paket že čaka na izbrani pošti oz. paketomatu. Če je naročilo poslano na paketomat vam bo pošta poslala SMS s Kodo za dostop in navodili za prevzem paketa.
3. Kje je možen osebni prevzem?
Osebni prevzem je možen samo po predhodnem dogovoru. Pokličite nas na 070 228 121 ali pošljite mail na prodaja@zaodrasle.si Naročeno lahko prevzamete na naslovu: Cesta 24. junija 23 Ljubljana Črnuče
4. Mi lahko naročilo naredite vi?

Seveda, pokličite nas na 070 228 121 oz. kliknite spodaj Pomoč pri naročanju in naročilo vam bomo uredili mi.


5. Kako lahko plačam?

Po povzetju: Plačate poštarju ob prevzemu 
Z bančnim nakazilom: po mailu dobite vse podatke za nakazilo na naš trr. preko spletne banke, oz. plačilo z UPN obrazcem na banki, pošti ...
PayPal: preko varnega sistema PayPal


6. Ne morem plačati sPayPalom

Za plačilo s PayPalom se morate v spletni trgovini registrirati z istim mailom, kot ste registrirani na PayPalu. To naredite najenostavneje tako, da se v trgovino prijavite preko hitre prijave s PayPal računom (čsto zgoraj v trgovini)


7. Kaj če me ni doma, ko pakete dostavljajo?

Pakete nam dostavlja Pošta Slovenije. Če vas ni doma, pustijo obvestilo v nabiralniku. Z njim prevzamete paket na svoji Pošti. Na pošti paket čaka 14 dni. Če listek založite, nas kontaktirajte in poslali vam bomo sledilno kodo paketa, s katero dobite prevzamete paket tudi brez obvestila.


8. Kaj če ne dobim paketa?

Zelo, zelo, zelo redko se zgodi, da paket na poti zatava. Sicer to hitro opazim, saj spremljam pakete, dokler niso prevzeti. Če pa se slučajno zgodi, da v roku treh dni po tem, ko je bil paket odposlan, le-ta še ni pri vas, nam pošljite mail na prodaja@zaodrasle.si da sprožim poizvedbo na Pošti.


9. Kaj če izdelke potrebujem takoj?

V tem primeru vam svetujemo, da si izberete izdelke iz kategorije Za neučakane. Ti so običajno odposlani še isti dan in so običajno že naslednji dan pri vas.


10. Kakšen je čas dostave?

Če je naročilo oddano na delovni dan do 15. ure in so vsi izdelki na zalogi bo paket oddan na Pošto še isti dan. 


11. Je moj nakup pri vas varen?

Spletna trgovina je zavarovana s Comodo Secure certifikatom (zelen znakec https in ključavnica v URL vrstici). Ob obisku naše spletne trgovine se vzpostavi šifrirana povezave med vami in našim strežnikom in tako je onemogočen vdor tretje osebe med komunikacijo.
Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bste posredoval ob prijavi oz. ob naročilu vključno z vsebino naročil bodo varovani kot poslovna skrivnost. 


12. Imam kodo za popust, kam jo vnesem ?

Ob zaključku naročila, (pri povzetku košarice) je spodaj okenček Kuponi, tja vpišete kodo, ki ste jo prejeli in potrdite.


13. Kako koristim bonus točke?

Z nakupom izdelka v vrednosti nad 5 eur pridobite Bonus točke v vrednosti 5% cene izdelka (tudi za artikle, ki so v akciji). Točke spremenite v kupon za popust, ki ga lahko koristite ob naslenjem nakupu. Število točk je izpisano ob vsakem izdelku posebej, prejmete jih po prevzemu paketa z vašim naročilom, koristite pa jih lahko po 15-ih dneh od prevzema naročila. Veljavnost točk je 1 leto. V oddelku Moj račun, kliknete na Moje bonus točke in jih spremenite v kupon, ki ga lako koristite ob naslednjem nakupu v spletni trgovini Zaodrasle.si


14. Kakšni so stroški pošiljanja?

Za vsa naročila plačana z bančnim nakazilom ne glede na znesek nakupa in vsa ostala naročila nad 70 eur je poštnina brezplačna, v ostalih primerih je strošek poštnine 3,90 eur.


  • e842f26eaa8ec6b51a26d4f2bc4d4f56.png

Blagovne znamke

FAQ

Pogosta vprašanja. Oglejte si odgovore.

PayPal