Znižana cena! Grey Box komplet - You2Toys Razširi

Grey Box10 delni erotičen darilni komplet - You2Toys

You2Toys You2Toys

06357580000

Novo

10 delni komplet erotičnih pripomočkih, ki bodo zagotovo vnesli spremembo v vajino spalnico in popestrile dogajanje. 

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

32,22 €

37,91 €

-15%

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 6 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 6 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,50 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Komplet vsebuje mehke lisice, prevezo za oči, dišečo svečko, masažno olje, kondome, ščipalke za prsi, mini vibrator, bič, analni čep in rokavček za penis. Za začetek lahko partnerki nadenete čipkasto prevezo za oči in ji roke vklenete v mehko oblazinjene lisice, ki jih spnete z ježkom. Nato jo zmasirate z masažnim oljem ali ji kožo pokapajte s toplim voskom iz svečke, ki se med gorenjem ne segreje do visokih temperatur, kot običajne sveče. Usnjeni bič z resicami jo bo dražil in dvigoval strasti. Če bo želela, ji na prsne bradavičke pripnite ščipalke, ki sta med seboj povezani z verižico. Brez vibratorja seveda ne gre, zato je priložen tudi mini vibrator črne barve, s pomočjo katerega jo boste enostavno pripeljali do orgazma. Uporabita lahko tudi silikonski analni čep z zelo gladko površino zanjo ali zanj. Pri spolnem odnosu vama bo prišel prav narebren mrežast rokavček za penis za večjo stimulacijo partnerke. Narejen je iz koži prijaznega in mehkega TPE materiala in je šest centimetrov dolg s premerom tri centimetre. Za varen seks je priložen še zavojček treh kondomov v črni barvi.

Komplet sestavljajo:
- mehke lisice
- čipkasta preveza za oči
- dišeča sveča
- trije kondomi
- masažno olje
- ščipalke za prsi
- bič z resicami
- mini vibrator
- analni čep (max. premer 2.5 cm)
- rokavček za penis