Vaginalne kroglice - Fifty Shades of Grey Razširi

Vaginalne kroglice - Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey Fifty Shades of Grey

E25475

Novo

Kakovostne vaginalne kroglice, za stimulacijo in krepitev mišic medeničnega dna. niso porozne in zagotavljajo najboljšo higieno. 

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

34,91 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 6 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 6 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,50 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Idealne so za izvajanje Keglovih vaj, učinkovite za preprečevanje ali odpravljanje težav z inkontinenco. Ob redni uporabi se krepijo vaginalne mišice. Posledica tega so intenzivnejši in bolj nadzorovani orgazmi. Tehtajo 15g, 25g, 35 g in 55 g in omogočajo 6 različnih kombinacij. Uporaba je preprosta in varna. Vstavite jih v nožnico in s stiskom mišic preprečujete da bi kroglici izpadli. Kroglice so del uradne kolekcije Fifty Shades of Grey, ki jo je odobrila sama avtorica knjige E. L. James in je idealno darilo za ljubiteljice te knjižne uspešnice. 

- Teža kroglic: 15g, 25g, 35 g in 55 g
- Vodoodporne
- Enostavno čiščenje: s čistilom za erotične igračke ali
  s toplo vodo in milnico
- Uporabljajte lubirkant na vodni osnovi
- Za boljšo predstavitev si oglejte video spodajIzkusite sladko ravnovesje med dominanco in podrejenostjo s pomočjo izdelkov iz uradne kolekcije Fifty Shades of Grey, ki jih je odobrila sama avtorica knjige E. L. James in so idealno darilo za ljubitelje te knjižne uspešnice. Dobite jih v elegantni črni embalaži, primerni tudi za obdarovanje. Ponudba je res velika in zajema darilne komplete, vibratorje, lisice, žgečkalnike, šeškalnike, komplete za vklepanje, lubrikante, masažna olja, čistila za erotične igrače, vaginalne in analne kroglice, vibracijske prstane...