Znižana cena! Geisha kroglice Inner Goddess - Fifty Shades of Grey Razširi

Geisha kroglice Inner Goddess - Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey Fifty Shades of Grey

Novo

Vaginalne kroglice za več užitkov pri spolnih igricah tako za vas, kot za vašega partnerja.

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

27,92 €

34,90 €

-20%

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 5 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 5 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,25 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!Idealne so za izvajanje Keglovih vaj, učinkovite za preprečevanje ali odpravljanje težav z inkontinenco. Nošenje vaginalnih kroglic priporočajo ginekologi in seksologi. Niso primerne za začetnike. Kroglice so del uradne kolekcije Fifty Shades of Grey, ki jo je odobrila sama avtorica knjige E. L. James. Dobite jih v kompletu s Fifty Shades of Grey sivo satenasto vrečko za shranjevanje in so idealno erotično darilo za ljubitelje te knjige.

- Premer: 2.6cm
- Teža: 231gr
- Enostavno vstavljanje
- Močna in varna izvlečna vrvica
- Vodoodporne
- Odporen, antialergijski material
- Zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje: s toplo vodo in milnico
  oziroma s čistili za erotične igračke
- Priporočamo uporabo lubrikanta
- Sestava: Kovina
- Za boljšo predstavitev si oglejte video

Izkusite sladko ravnovesje med dominanco in podrejenostjo s pomočjo izdelkov iz uradne kolekcije Fifty Shades of Grey, ki jih je odobrila sama avtorica knjige E. L. James in so idealno darilo za ljubitelje te knjižne uspešnice. Dobite jih v elegantni črni embalaži, primerni tudi za obdarovanje. Ponudba je res velika in zajema darilne komplete, vibratorje, lisice, žgečkalnike, šeškalnike, komplete za vklepanje, lubrikante, masažna olja, čistila za erotične igrače, vaginalne in analne kroglice, vibracijske prstane...