3 delni komplet Keglovih kroglic

3 delni komplet Keglovih vaginalnih kroglic

E26551
Rok dobave: 5 - 12 dni
39,89 €
Z DDV

Komplet vaginalnih kroglic atraktivnega videza v čudoviti embalaži, primerni za obdarovanje in za shranjevanje. Za boljšo predstavo si glejte video spodaj.

Izberite barvo
  • Vijola
  • Roza 3

100% secure payments

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2020-03-12

 

Tako imenovane Keglove kroglice so oblikovane tako, da vam pomagajo najti mišice medeničnega dna in jih učinkovito krepiti. Znane tudi kot Ben Wa kroglice, burmanske kroglice, gejše kroglice in ljubezenske kroglice. Kroglice se vstavijo v nožnico. Z držanjem in stiskanjem mišic okoli njih boste ciljali in okrepili mišice medenična dna. Ne samo, da bodo vaši orgazmi bolj intenzivni, če bodo te mišice močnejše, tudi lažje jih boste dosegli.
Strokovno zasnovan komplet vaginalnih kroglic različne teže in velikosti za enostavno stopnjevanje napredka pri utrjevanju vaginalnih mišic. Narejene so iz mehkega, 100% varnega, koži prijaznega silikona. Med nošenjem ustvarjajo vibracije, ki vas lahko preko celega dneva prijetno vzburjajo. Idealne so za izvajanje Keglovih vaj, učinkovite za preprečevanje ali odpravljanje težav z inkontinenco. Ob redni uporabi se krepijo vaginalne mišice. Posledica tega so intenzivnejši in bolj nadzorovani orgazmi.

Vodoodporne
Material: silikon
Dimenzija: 3.6 x 13.5 cm
Dimenzije drugih kroglic: 3.2 x 17 cm
Dimenzije tretjih kroglic: 2.8 x 16.2 cm
Teža: 49g, 75g, 95g

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.