Vaginalne kroglice Cuteballs Duo
Vaginalne kroglice Cuteballs Duo
Vaginalne kroglice Cuteballs Duo

Vaginalne kroglice Cuteballs Duo

D23-149041LL
Rok dobave: 1 - 2 dni
18,90 €
Z DDV

Vibrajoče vaginalne kroglice atraktivnega videza za stimulacijo in za jačanje mišic medeničnega dna. Izdelane so iz medicinskega silikona

Izberite barvo
  • Vijolična

100% secure payments

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2017-12-20

 

Tako imenovane Keglove kroglice so oblikovane tako, da vam pomagajo najti mišice medeničnega dna in jih učinkovito krepiti. Znane tudi kot Ben Wa kroglice, burmanske kroglice, gejše kroglice in ljubezenske kroglice. Kroglice se vstavijo v nožnico. Z držanjem in stiskanjem mišic okoli njih boste ciljali in okrepili mišice medenična dna. Ne samo, da bodo vaši orgazmi bolj intenzivni, če bodo te mišice močnejše, tudi lažje jih boste dosegli.
Te kroglice so izdelane iz 100% medicinskega silikona, ki je brez vonja, okusa in je neporozen. Silikon je nežen kot naravna koža, hitro se segreje in ostane topel dlje kot drugi materiali. Cuteballs izdelki so inovativni, okolju prijazni in varni. Vsi njihovi izdelki so certificirani CE in izpolnjujejo vse RoHS smernice. Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi. Ne uporabljajte ga z lubrikanti na silikonski osnovi!

- Zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje: s toplo vodo in milnico
  oziroma s čistili za erotične igračke
- Priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi
- Sestava: silikon
- Premer: 3,5 cm
- Dolžina: 15,5 cm

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.