Polnilni analni vibrator Svakom Julie

Polnilni analni vibrator, stimulator prostate Svakom Julie

D-213130
Rok dobave: 5 - 12 dni
70,90 €
Z DDV

Zmogljiv analni čep, stimulator prostate z daljinskim upravljalnikom. 26 različnih vibracijskih načiov. Idealen tudi če še niste poskusili analne stimulacije

Izberite barvo
  • Vijola

 

Primeren je za moške in ženske Julie ima 5 + 1 različnih načinov in 5 intenzivnosti v vsakem načinu, na voljo imate (5 x 5) + 1 = 26 možnosti izbire.

Inteligentni daljinski upravljalnik
Julie lahko uporabljate z ali brez daljinskega upravljalnika. Če se odločite za uporabo daljinskega upravljalnika, bo to povečalo interakcijo med vami in partnerjem. Primerneje je spreminjati načine in intenzitete z daljinskim upravljanjem, če izdelek uporabljate sami.

Vodotesna zasnova
Julie je zasnovana s priključkom za polnjenje. Je vodoodporen, njegovo delovanje je tišje od tikakanja ure. Uživajte z njim, brez skrbi, da bi motili druge.

Polnilne
Julie ima litijevo baterijo, ki jo je mogoče popolnoma napolniti v samo 1 uri, in zagotavlja približno 3 ure neprekinjenega užitka.

Okolju prijazen material
Julie je narejena iz okolju prijaznega silikona. Vsi izdelki EACH so že pred lansiranjem prestali najstrožje preizkušnje in dosegli najvišje standarde.Julie je izdelek, ki ga lahko uporabljamo tako moški kot ženska. Za žensko se lahko uporablja za G-točko in analno stimulacijo. Človek ga lahko uporablja kot masažer prostate.

Značilnosti izdelka
- Inteligentni daljinski upravljalnik
- Izdelek za moške in ženske
- Idealen masažer prostate
- Mehka glava za enostavno vstavljanje
- Okrogla in gladka zasnova omogoča udobno uporabo
- V celoti prevlečen s silikonom, ki je enostaven za čiščenje
- 100% vodoodporen
- Luksuzen in edinstven dizajn

6959633162132

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.