Viracijska kletka za penis Fantasy X-tensions
Viracijska kletka za penis Fantasy X-tensions
Viracijska kletka za penis Fantasy X-tensions

Vibracijska kletka za penis Fantasy X-tensions

PD4132-20
Rok dobave: več kot 12 dni
39,90 €
Z DDV

Enostaven, učinkovit ojačevalec erekcije. Izboljša velikost in vzdržljivost penisa, hkrati z intenzivnimi vibracijami pomaga partnerki doseči hitrejši orgazem.

Izberite barvo
  • Prosojna

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2021-08-26

 

Idealen pripomoček za moške, ki imajo težave z erekcijo. Kletka za penis Fantasy X-tensions je vrhunski ojačevalec erekcije, razvit kot varna, cenovno dostopna, nehirurška alternativa dragim medicinskim postopkom in tabletam. S tem nastavkom boste kot profesionalec in tudi sami uživali v takšnem seksu, o katerem ste vedno sanjali. Izdelan je iz kakovostnega TPR materiala brez ftalatov, z njimi boste lahko še bolj uživali ob uporabi lubrikanta osnovi. Udobno in enostavno se prilega večini velikosti penisa. Trije obroči se prilegajo okoli penisa, spodnji obroč pa se ovije okoli testisov, zaradi česar bo večji, debelejši in omogoča dolgotrajnejšo erekcijo. Power Cage vzemite kamor koli in vedno boste pripravljeni na akcijo!

S to kletko, ovito tesno okoli vsakega centimetra vaše moške, boste ohranili trde erekcije in podaljšali zabavo, hkrati pa stimulirali partnerko in jo popeljali do sanjskih orgazmov. Higienska kletka je narejena tako, da pusti glavico penisa zunaj nje, da začutite vsak odotik in uživate v naravnem dotiku partnerke. Preizkusite se pod tušem ali čas kopeli spremenite v užitek!


Dolžina: 7.6 cm
Premer: 3,8 m
Spodnji premer: 8,8 cm
Teža: 22,68g
Prilagodljiv za skoraj vse velikosti penisa.
Sestava: TPE
Brezplačne baterije priložene 2 LR41 / AG3 (1.5V)
Vodoodporen
To ni kondom!

603912345896

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.