Viracijska silikon kletka za penis Beginner power Fantasy X-tensions Razširi

Vibracijska silikonska penis kletka Beginner power Fantasy X-tensions

Pipedream Pipedream

PD4141-23

Novo

Kletka ki podaljša in ojača vašega korenjaka, omogoči močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo, s svojo narebrenostjo pa nepozabno stimulacijo vaše partnerke.

Več podrobnosti

Rok dobave: 5 - 12 dni

24,90 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 4 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 4 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,00 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 50,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Pripomoček, še posebej primeren za začetnike je bil razvit kot varna, cenovno dostopna, nekirurška alternativa dragim medicinskim postopkom in tabletam. Zagotovo ga bosta vzljubila oba partnerja, V kompletu dobite super raztegljivo in prilagodljivo kletko za penis, lubrikant in čistilo za igračke. Izdelek ne vsebuje ftalatov in ima priložene baterije. 

S to kletko, ovito tesno okoli vsakega centimetra vaše moške, boste ohranili trde erekcije in podaljšali zabavo, hkrati pa stimulirali partnerko in jo popeljali do sanjskih orgazmov. Higienska kletka je narejena tako, da pusti glavico penisa zunaj nje, da začutite vsak odotik in uživate v naravnem dotiku partnerke. Preizkusite se pod tušem ali čas kopeli spremenite v užitek!

- Znamka: Pipedream Fantasy X-tensions
- Vodoodporen
- Velikost kletke: dolžina: 12 cm, premer: 3,8 cm, notranji premer 3,3 cm
- Sestava: Premium silikon
- Enostavno vzdrževanje: čiščenje s toplo vodo in milnico 
- Združljiv z lubirkanti na vodni osnovi
- Priložene baterije (3 LR44 / AG13 (1.5V), lubrikant in čistilo za igračke