Erekcijska črpalka Intense 02 Black
Erekcijska črpalka Intense 02 Black
Erekcijska črpalka Intense 02 Black
Erekcijska črpalka Intense 02 Black

Erekcijska črpalka Intense 02 Black

D-234356
Rok dobave: 5 - 12 dni
20,90 €
Z DDV


Intense Penis Pump je najboljši način za izboljšanje vaše spolne zmogljivosti, velikosti in vzdržljivosti. 

Intense Penis Pump pomaga lažje doseči erekcijo z uporabo vakuumskega sistema, ki koncentrira kri v penisu, ko je ta še ohlapen. Erekcija se doseže in vzdržuje s pomočjo udobnega in hermetičnega tesnila na dnu telesa, tik na stičišču penisa s sramnico, zahvaljujoč kateremu se kri zadržuje v trupu. Zahvaljujoč rokavu je tesnilo čvrsto, udobno in tesni brez stiskanja.

Črpalka za penis je učinkovito in poceni zdravilo za erektilno disfunkcijo, dolgotrajna uporaba naprave trajno povečala velikost penisa.


Vse črpalke za penis Intense so tukaj, da navdušijo s fantastično ponudbo naprav za povečanje penisa!

 

Izberite barvo
  • Črna

 
Intense Penis Pump je najboljši način za izboljšanje vaše spolne zmogljivosti, velikosti in vzdržljivosti. Vzorce izdelkov smo poslali moškim, starim od 22 do 45 let, ki imajo težave z erekcijo ali preprosto za izboljšanje zmogljivosti in velikosti penisa. Povratne informacije so bile 100% pozitivne, vsi so potrdili, da je to najboljši izdelek na trgu.
Intense Penis Pump pomaga lažje doseči erekcijo z uporabo vakuumskega sistema, ki koncentrira kri v penisu, ko je ta še ohlapen. Erekcija se doseže in vzdržuje s pomočjo udobnega in hermetičnega tesnila na dnu telesa, tik na stičišču penisa s sramnico, zahvaljujoč kateremu se kri zadržuje v trupu. Zahvaljujoč rokavu je tesnilo čvrsto, udobno in tesno brez stiskanja.
Črpalka je lahko učinkovito in poceni zdravilo za erektilno disfunkcijo
Druge prednosti različice Intense Penis Pump so med drugim zakasnjena ejakulacija, izboljšanje spolne moči, povečanje testosterona, vzdrževanje močnejše in dolgotrajnejše erekcije ter podpora tkivu penisa po operaciji prostate.
Intense Penis Pump 02 izboljša vašo učinkovitost zahvaljujoč vgrajenemu merilniku. Na naprednejši ravni je kalibracijski sistem potreben za optimizacijo delovanja in zagotavljanje dejanskega tlaka.
Uporaba je preprosta: vstavitej penis v valj, stisnite medicinski ročaj in z velikim užitkom opazujte, kako vaš penis pridobiva moč! Elastična šoba se popolnoma tesno oprime vaše kože in ustvari močan vakuum v komori, zaradi česar se vaš penis hitro razširi tako po dolžini kot po obsegu. Prozoren valj vam omogoča, da vidite, kako vaš junak postaja večji in debelejši z vsakim stiskom.
Ko dosežete želeno velikost, preprosto pritisnite gumb za hitro sprostitev, da takoj sprostite pritisk in pripravljeni ste na igro!
Ko končate, snemite črpalko s cevi in jo očistite s čistilom za igrače Waterfeel in toplo vodo.

INTENSE Penis Pump vam daje takojšnje rezultate!

vstavljiva dolžina; 20 cm
skupni notranji premer; 6,5 cm
Material; ABS + silikon
Vodoodporna
Brez Phalatov


 
Druge prednosti uporabe erekcijske črpalke Intense: zakasnjena ejakulacija, izboljšanje spolne moči, povečanje testosterona, vzdrževanje močnejše in dolgotrajnejše erekcije ter podpora tkivu penisa po operaciji prostate. Proizvajalec pravi: Vzorce izdelkov smo poslali moškim, starim od 22 do 45 let, ki imajo težave z erekcijo ali preprosto za izboljšanje zmogljivosti in velikosti penisa. Povratne informacije so bile izjemno pozitivne, vsi so potrdili, da je to najboljši izdelek na trgu.
Intense Penis Pump 02 izboljša vašo učinkovitost zahvaljujoč vgrajenemu merilniku. Na naprednejši ravni je kalibracijski sistem potreben za optimizacijo delovanja in zagotavljanje dejanskega tlaka.

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.