Erekcijska črpalka Intense 01 Black
Erekcijska črpalka Intense 01 Black
Erekcijska črpalka Intense 01 Black

Erekcijska črpalka Intense 01 Black

D-234355
Rok dobave: 5 - 12 dni
20,90 €
Z DDV


Erekcijska črpalka Intense je najboljši način za izboljšanje vaše spolne zmogljivosti, velikosti in vzdržljivosti. 

Intense Penis Pump pomaga lažje doseči erekcijo z uporabo vakuumskega sistema, ki koncentrira kri v penisu, ko je ta še ohlapen. Erekcija se doseže in vzdržuje s pomočjo udobnega in hermetičnega tesnila na dnu telesa, tik na stičišču penisa s sramnico, zahvaljujoč kateremu se kri zadržuje v trupu. Zahvaljujoč rokavu je tesnilo čvrsto, udobno in tesni brez stiskanja.

Črpalka za penis je učinkovito in poceni zdravilo za erektilno disfunkcijo, dolgotrajna uporaba naprave trajno povečala velikost penisa.INTENSE Penis Pump vam daje takojšnje rezultate!

vstavljiva dolžina; 20 cm
skupni notranji premer; 6,5 cm
Material; ABS + silikon
Vodoodporna
Brez Phalatov

Izberite barvo
  • Črna

 

Druge prednosti uporabe erekcijske črpalke Intense: zakasnjena ejakulacija, izboljšanje spolne moči, povečanje testosterona, vzdrževanje močnejše in dolgotrajnejše erekcije ter podpora tkivu penisa po operaciji prostate. Proizvajalec pravi: Vzorce izdelkov smo poslali moškim, starim od 22 do 45 let, ki imajo težave z erekcijo ali preprosto za izboljšanje zmogljivosti in velikosti penisa. Povratne informacije so bile izjemno pozitivne, vsi so potrdili, da je to najboljši izdelek na trgu.
Intense Penis Pump 01 izboljša vašo učinkovitost zahvaljujoč vgrajenemu merilniku. Na naprednejši ravni je kalibracijski sistem potreben za optimizacijo delovanja in zagotavljanje dejanskega tlaka.

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.