• Novost
Stimulator klitorisa s funkcijo...
Stimulator klitorisa s funkcijo...
Stimulator klitorisa s funkcijo...
Stimulator klitorisa s funkcijo...
Stimulator klitorisa s funkcijo...
Dobava takoj

Stimulator klitorisa s funkcijo sesanja Mia Rose 2

D-235662
Rok dobave: 1 - 2 dni
46,90 €
Z DDV

MIA ROSÉ 2.0 ™zdaj z dodatki, ki še povečujejo užitek. Stimulira klitoris na kar deset različnih načinov sesanja, lizanja in prijetnega tapkanja. Vsak z večjo intenzivnostjo. Dobite dve popolnoma revolucionarni glavi, ki spreminjata delovanje igrače z dodajanjem stimulatorja s tremi jeziki in drugega s fantastičnim učinkom tapkanja, ki intenzivno stimulira klitoris. Idealen za tiste, ki želijo doživeti daljše in intenzivnejše orgazme. Stimulator klitorisa iz visokokakovostnega silikonai je popolnoma potopljiv. Zasnovan, da dosežete večkratne in intenzivne orgazme. 

Vel. 5,9 x 5,9 cm
Teža: 124 g
Zmogljiv motor
Število vrtljajev: 5300 RPM
Raven hrupa: 50 dB
USB polnilna
Čas polnjenja: 60 min za 90 min delovanja
Vodoodporna kategorija IPX6
brez ftalatov
Sesalni načini: 10
Materiali: medicinski silikon

Izberite barvo
  • Rdeča

100% secure payments

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2023-09-13

 

Pravijo, da če bi vsaka ženska imela vsaj en orgazem na dan, bi povečala srečo za več kot 300%, kar bi zagotovo prispevalo k bolj zdravemu življenju z manj bolezni. Stimulator je popolnoma diskreten za nošenje v torbcii, da ga lahko uporabite v službi, doma ali na poti. Nihče ne bo vedel, kaj se skriva za nedolžnim videzom cveta. Mia Rose ima polnilno baterijo z magnetnim polnilnim vratom. Ko je stimulator popolnoma  napolnjen, ga lahko uporabljate 90 min. Bi lahko izračunali, koliko orgazmov lahko dosežete v vsem tem času?
Mia Rosé 2.0™ za stimulacijo klitorisa uporablja prijetne valove naslednje generacije namesto običajnih vibracij. Gre za popolnoma nov pristop k užitku, ki lahko povzroči več orgazmov hkrati. Vključuje tudi tehnologijo stimulacije z vibracijami ali sistemom glave. S svojimi desetimi načini užitka in gladkim dizajnom iz visokokakovostnega silikona, ki je varen za telo, je Mia Rosé 2.0 vaša najboljša izbira za stimulacijo klitorisa.
Ta igrača uporablja zvočne impulze, ki prodrejo globoko v notranjo strukturo klitorisa. Za občutek kot nobena druga igračka. Klitoris lahko stimulirate na 3 različne načine.

Od mehkih dotikov do zelo razburljivih utripov
ZASNOVANO ZA VAŠE UDOBJE

Izdelana iz enega kosa silikona
100% Vodoodporen
Vzdržljiva baterija

Visokokakovosten silikon, prijeten na dotik


Dimenzije: 5,9 x 5,9 cm
Teža: 124 gramov
1 Zmogljiv sesalni motor
Število vrtljajev: 5300 RPM
Raven hrupa: 50 dB
USB polnilna
Čas polnjenja: 60 min za 90 min delovanja

Vodoodporna kategorija IPX6
brez ftalatov
Sesalni načini: 10
Materiali: medicinski silikon

100 % silikon brez falatov, neverjetno prilagodljiv. Vodoodporen (IPX6) in v kombinaciji s praktičnim ergonomskim ročajem iz enakega materiala so igrače MIA enostavne za čiščenje in dolgo časa ostanejo higienične. Prožen material je čudovito drseč in se hitro segreje na telesno temperaturo. Vaš vibrator lahko hitro in enostavno očistite z malo mila in tople vode. Končno zagotavlja izčrpno higieno z nekaj razpršili dezinfekcijskega čistila za igrače.

Uživajte v svoji igrači tako, kot smo mi uživali, ko smo jo izdelovali za vas.

Morda vam bo všeč tudi

Dobava takoj

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.