• −10%
Masturbator Fleshlight Boost bang LM...
Masturbator Fleshlight Boost bang LM...
Masturbator Fleshlight Boost bang LM...
Dobava takoj

Masturbator Fleshlight Boost bang LM flesh

D-233595
Rok dobave: 1 - 2 dni
71,91 € 79,90 € -10%
Z DDV
Time left

Pripravite se na najboljši BANG v svojem življenju! Potisnite svojega junaka v te hiperrealistične sramne ustnice in doživite občutek masturbacije, ki ga še niste občutili. Boostovi lebdeči obroči "Turbo Tech" trdno objamejo vašo moškost ob vstopu in zagotavljajo popoln oprijem skozi celoto. Ko boste prodrli vanj, skozi oblike, ki povzročajo užitek, boste šli skozi zelo teksturiran, tesen hodnik, sestavljen iz rebrastih obročev in lebdečih diskov, ki so strokovno izdelani, da božajo vašo erekcijo do popolnosti.

Fleshlight Boost ima vse, kar imate radi pri izdelkih Fleshlight, in dvigne stopnjo višje. Linija masturbatorjev Boost uvaja več novih funkcij kot kateri koli izdelek od izvirnika. Pripravite se; povzdignili vas bomo na povsem novo raven spolnega zadovoljstva!

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2023-08-20

 

Poleg povsem novih barv ohišja in odtenkov kože so odprtine bolj podrobne in realistične kot kdaj koli prej. Vsaka igrača je opremljena tudi z našo inovativno kapico za nadzor sesanja, ki uporabnikom omogoča izbiro želene tesnosti.

Tole boste prejeli s svojim Boost Bangom:

Kovinsko modra ohišje Boost

Bang odprtina

Tekstura bang

Pokrov za nadzor sesanja

Navodila za uporabo in nego

Morda vam bo všeč tudi

Dobava takoj

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.