Erekcijski obroček z analnim čepom...
Erekcijski obroček z analnim čepom...

Erekcijski obroček z analnim čepom Addicted toys

D-227619
Rok dobave: 5 - 12 dni
24,90 €
Z DDV

Podaljšajte erekcijo in hkrati uživajte v prijetni analni stimulaciji s tem elegantnim erekcijskim obročkom in analnim čepom v enem. Izdelan je iz kakovostnega silikona in zato zelo trpežen. Silikonski material je čvrst, vendar prožen in rahlo raztegljiv. Enostavno ga čistite s čistilom za igrače ali milom in vodo. Namestite obroč okoli dna penisa in mod in začnite uživati ​​v dolgotrajnem užitku!
Obroček za penis in analni čep, vstavljen v anus in obroč okoli penisa, bosta omogočila čvrstejšo erekcijo kot kdajkoli prej! Super raztegljiv silikonski obroč ohranja trdno erekcijo, ki traja in traja! Zaradi gladke, okrogle glave je vstop in iskanje preprost, medtem ko tanka, zožena gred zagotavlja, da čep ostane na mestu.

Izberite barvo
  • Črna

Izdelek, je bil zadnjič dodan v košarico: 2022-06-24

 

Ta izdelek Addicted toys bogati tako spolne igre kot par in obsežne solo igre. Za nemoteno uživanje z analnimi igračami vsekakor uporabite lubrikant, saj se sam anus ne more naravno mazati, kar je pomembno za prijeten užitek.

* Da bi dosegli optimalno izkušnjo in lahko uživali na prijeten način in brez bolečin priporočamo analni lubrikant na vodni osnovi

Da boste v analni igrači uživali čim dlje, vam svetujemo, da jo pred in po uporabi očistite in razkužite s čistilom za igrače. 

Izdelan iz super mehkega, koži prijaznega, mehkega na dotik in izjemno higienskega medicinskega silikona

Idealno za začetnike in za izkušene
Mere čepa; 9,8 x 10,4 cm 

Morda vam bo všeč tudi

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili še:

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.