Steklene analne kroglice Icicles 43 hand blown massager
Steklene analne kroglice Icicles 43 hand blown massager

Steklene analne kroglice Icicles 43 hand blown massager

PD2943-00
Rok dobave: 5 - 12 dni
43,90 €
Z DDV

Steklen dildo v obliki analnih kroglic je stimulator, ki ga lahko pred uporabo segrejete v vroči vodi ali ohladite v hladilniku in tako poskrbite za še dodatno naslado. Elegantna, vrhunska in ročno izdelana erotična igračka z neverjetno pozornostjo do detajlov. Ta razkošna linija steklenih masažerjev vas bo zagotovo osupnila s svojo lepoto in uporabnostjo. Vsak steklen izdelek Icicle je ročno izdelan, pihan, eleganten, unikaten in narejen za čvrsto uporabo. Primeren za vaginalno in analno uporabo

Izberite barvo
  • Roza

 

Ta eleganten stekleni masažer je kot nalašč za začetnike, ima stožčasto konico za lažje vstavljanje in doseže vsa prava mesta, medtem ko kroglice ponujajo izjemno vaginalno ali analno stimulacijo.
Z njim boste uživali v dodatni stimulaciji zahvaljujoč krogličasti gredi. Hipoalergijsko steklo je neporozno in varno za telo, ob pravilni negi pa je zasnovano tako, da ostane z vami lahko tudi celo življenje. Segrejte ga pod toplo vodo ali ga postavite v mikrovalovno pečico, da se segreje. Ohladite ga pod mrzlo vodo ali ga postavite v zamrzovalnik za hladen občutek.
Ker je steklo neporozno, je čiščenje hitro in enostavno. Uporabite čistilo za igrače in toplo vodo ali pa ga po zabavi položite kar v pomivalni stroj.

- Vstavljiva dolžina: 15 cm
- Premer: 3,5 cm
- Zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje: s toplo vodo in milnico
  (lahko se tudi prekuhava), oziroma s čistili za erotične igračke
- Združljiv z vsemi lubrikanti 
- Sestava: steklo

Morda vam bo všeč tudi

Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več o tem...

Product added to compare.